Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση στη…ρώσικη ρουλέτα για το Κερατσίνι, του έβαλε δύσκολα ο Άρης Αρχαγγέλου (vid)

Παλικαρίσια στάθηκε στο Κερατσίνι ο Άρης Αρχαγγέλου, ο οποίος ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4 από την τοπική ομάδα (κ.α. 1-1, παρ. 2-2)!

Στη… «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι λύγισε ο Άρης Αρχαγγέλου στο Κερατσίνι. Ο «κιτρινόμαυροι» στάθηκαν εξαιρετικά στο σημερινό παιχνίδι του κυπέλλου, ωστόσο λύγισαν στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4. Η κανονική περίοδος του αγώνα έληξε ισόπαλη 1-1 και η παράταση με 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, με τους κυπελλούχους Δωδεκανήσου να ισοφαρίζουν και το ματς να οδηγείται στην παράταση. Στο έξτρα ημίωρο και συγκεκριμένα μόλις στα 40’’ δευτερόλεπτα το Κερατσίνι έκανε το 2-1, αλλά ο Άρης Αρχαγγέλου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ισοφάρισε σε 2-2. Στα πέναλτι, οι γηπεδούχοι ήταν πιο… τυχεροί και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τη β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η εξέλιξη των πέναλτι ήταν… απίστευτη, με τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν την ευκαιρία για μία ιστορική πρόκριση.

Οι αρχικές συνθέσεις

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ : Κούμπουλας, Γκουριώτης, Κανταράς, Σπανός, Ροκάκης, Κουρκούτης, Μελής, Τοπίκογλου, Μπάτσι, Στρίγκας, Σάμαρης.

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ : Κρητικός, Ευαγγελίδης, Ρούφας Μαγιόγλου, Γάτσος, Δημητριάδης Ν., Γιακουμάκης, Αμανατίδης, Λαμπριανός, Πρίφτι, Χατζηφούντας

δείτε τη διαδικασία των πέναλτι :

*12sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected