Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Η ώρα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Σήμερα (10/11) στις 17:00 στο «Nick Galis Hall» ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ηρακλή στο εξ αναβολής παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Μπορεί να πέρασε “περιπέτειες”, ωστόσο το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Ηρακλή θα διεξαχθεί εν τέλει σήμερα (10/11) στις 17:00 στο “Nick Galis Hall” από την ΕΡΤ-3 και ΕΡΤ Sports.

Παρά την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στις δυο ομάδες παραμένει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και παρά την απουσία κόσμου.

Ο ΕΣΑΚΕ χθες (09/10) παρουσίασε ένα αφιέρωμα σχετικά με τους αριθμούς και την ιστορία στο ματς μεταξύ των δυο αυτών ιστορικών ομάδων και αυτή λέει Άρης.

Ωστόσο, φέτος βλέπουμε πως την τρέχουσα χρονική περίοδο ο Ηρακλής βρίσκεται σε καλύτερο “φεγγάρι” χωρίς όμως να μειώνεται η Αξία των “κίτρινων”. Το “συγκρότημα” του coach Καμπερίδη έχει 0-1 χάρη στην ήττα του κόντρα στο Μεσολόγγι, ενώ οι “κυανόλευκοι” από την άλλη κατάφεραν να πάρουν το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ και έκτοτε δεν έχουν αγωνιστεί πάλι.

*basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected