Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Πεντάρα” της Λιντς, σπουδαίο “διπλό” της Έβερτον (βαθμολογία)

Ευρεία νίκη της Λιντς, που επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες. “Διπλό” αποδείξεων της Έβερτον στο King Power, πάλι δεν κέρδισε η Άρσεναλ.

Άστραψε και βρόντηξε στο “Elland Road” η Λιντς, που φιλοδώρησε με πέντε γκολ τη Νιουκάστλ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το…λάθος να προηγηθούν στο 26′ με τον Χέντρικ, εννιά λεπτά αργότερα όμως ο Μπάμφορντ βρήκε ξανά δίχτυα για τα “παγώνια”.

Στο 61′ η Λιντς έφερε…τούμπα το ματς με σκόρερ τον Ροντρίγκο, οι φιλοξενούμενοι όμως ισοφάρισαν στο 65′ με τον Κλαρκ. Οι νεοφώτιστοι όμως ήταν αποφασισμένοι για το τρίποντο σήμερα και με τρία γκολ (Ντάλας 77′, Αλιόσκι 85′ και Χάρισον στο 88′) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-2.

Μεγάλη νίκη της Έβερτον στην έδρα της Λέστερ, με την οποία σκαρφάλωσε στην 5η θέση της Premier League. Τα γκολ για τα “ζαχαρωτά” σημείωσαν οι Ριτσάρλισον (21′) και Χολγκέιτ (72′), με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 83′ αλλά το VAR το πήρε πίσω.

Τέλος στο “Emirates” οι φίλοι της Άρσεναλ έγιναν μάρτυρες μιας ακόμη γκέλας των “gunners” που δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι. Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε στο 18′ με τον πρώην της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην έναρξη του δευτέρου μέρους, με σκόρερ τον Ομπαμεγιάνγκ. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι “κόκκινοι” έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκάμπριελ στο 62′, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο τους.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής :

Τρίτη 15/12

Γουλβς – Τσέλσι  2-1
Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ  1-1

Τετάρτη 16/12

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον  1-1
Λέστερ – Έβερτον  0-2
Λιντς – Νιουκάστλ  5-2
Λίβερπουλ – Τότεναμ (22.00)
Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας (22.00)
Φούλαμ – Μπράιτον (22.00)

Κυριακή 17/12

Άστον Βίλα – Μπέρνλι (20.00)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected