Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας ο 42χρονος υπάλληλος του ΕΚΑΒ που έχασε τη μάχη από τον Covid-19

Σοκ προκάλεσε στην Ξάνθη ο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιώργου Σπυριδόπουλου.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο άτυχος 42χρονος υπάλληλος του ΕΚΑΒ έπεσε θύμα του Covid-19 και ήταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος, όπου και κατέληξε την Πέμπτη 7/1.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και δραστήριο πολίτη, που ήταν γνωστός και για την ενασχόλησή του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς ήταν πρόεδρος του Αστέρα Μαγικού στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Για τον θάνατό του εκδόθηκαν συλλυπητήρια μηνύματα τόσο από την ΠΑΕ Ξάνθη όσο και από τον σύλλογο του.

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ξάνθης
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Σπυριδόπουλου αλλά και στο σωματείο του Αστέρα Μαγικού για την απώλεια τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Αστέρας Μαγικού
“Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για όλη την οικογένεια του Αστέρα Μαγικού. Δυστυχώς ο πρόεδρος μας, o Γιώργος μας, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων. Αναμφίβολα ήσουν και ΘΑ ΕΙΣΑΙ ένας από τους πιο δραστήριους και δοτικούς ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για εμάς από την πρώτη στιγμή. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Αστέρα Μαγικού

*με στοιχεία από το xanthinea.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected