Κατηγορίες
Super League 2

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Λεβαδειακός και ΠΑΕ Χανιά

Ισόπαλο το σημερινό παιχνίδι στο Στάδιο Λειβαδιάς, όπου Λεβαδειακός και ΠΑΕ Χανιά μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς.

Η ομάδα της Κρήτης ωστόσο θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από τον σημερινό αγώνα, καθώς ο Διαμαντόπουλος αστόχησε σε πέναλτι στο 35′ και ενώ είχε προηγηθεί στο 27′ με σκόρερ τον Μπραμπίγια.

Η πρώτη καλή στιγμή όμως του αγώνα ήταν για τους “πράσινους” και συγκεκριμένα στο 20′ όταν ο Συμελίδης δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι, με τον Κουτζαβασίλη να κάνει μία σπουδαία επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας όμως τα Χανιά έκλεισαν σωστά τους χώρους προς την εστία του Κουτζαβασίλη.

Στο 76′ ο Μεχία σημάδεψε το δοκάρι του Γκέκα και οι αμυντικοί έδιωξαν και με την εκτέλεση του κόρνερ, ο Λιάγκας πήδηξε πιο ψηλά και με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός: Γκέκας, Μύγας (74′ Ενκόνγκ), Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ (74′ Νίκας), Πολέτο, Συμελίδης (70′ Μαρίνος), Νίλι, Μυτίδης.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κάρλος (63′ Παναγιωτούδης), Μπραμπίγια (63′ Τριανταφυλλάκος), Βρεττός (90′ Καμαρά), Μασένα (90′ Καρτσαμπάς), Διαμαντόπουλος (79′ Γιάκος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected