Κατηγορίες
Super League 2

Το χαμένο πέναλτι του ΟΦ Ιεράπετρας και οι ευκαιρίες του Απόλλωνα Λάρισας

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στο “Βουζουνεράκειο” ανάμεσα στον ΟΦ Ιεράπετρας και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν γκολ στο 66′ αλλά ο Γκίνης αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Λεμονής σε χέρι του Μπούση, με τον τερματοφύλακα Αστρά να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Ο Απόλλων Λάρισας, με τον πρώην προπονητή του ΟΦΙ Γιάννη Μάγγο στον πάγκο του, ήταν καλύτερος συγκριτικά καθώς κατέγραψε τις πιο καλές στιγμές στο ματς.

Μετά από ένα ανούσιο πρώτο μέρος, στο 52′ ο Τζοβάρας έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αθανασιάδης προσπάθησε να πλασάρει με την μία, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο ΟΦΙ είχε μια εξίσου καλή στιγμή, όταν ο Λεμονής σέντραρε και ο Καρίκι λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 65 καταγράφηκε η φάση του αγώνα όταν ο Λεμονής επιχείρησε σέντρα και ο Μπούσης στην προσπάθεια να διώξει, βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Ο Γκίνη ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως ο Αστράς έπεσε στη δεξιά του γωνία κρατώντας το μηδέν για τον Απόλλωνα.

Η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν στο 75′ μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Μπούση αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Μανώλης Παπαματθαιάκης) : Παπαδόπουλος, Καψάλης (73′ Πριόνας), Αρναούτογλου, Καπίας, Φουάσης (55′ Μπαράτα), Σμίλτος, Βογιατζής, Λεμονής, Κούστα (68′ Ντάλα Κόστα), Γκίνη, Ζήσης

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος) : Αστράς, Μόρας, Μπούσης, Σκούπρα, Νύκταρης (60′ Μπαλογιάννης), Καρίκι, Τασιούλης (60′ Μπάλλας), Αθανασιάδης, Τζοβάρας (81′ Γκουντρουμπής), Λίταινας (68′ Μπαστιάνος), Χατζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected