Κατηγορίες
Super League 2

Σπουδαίο διπλό του Εργοτέλη στο κρητικό ντέρμπι

Με ένα γκολ του Μανουσάκη στο 55ο λεπτό, ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει το πρώτο της νικηφόρο αποτέλεσμα (0-1) για την φετινή περίοδο απέναντι στα Χανιά.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα Κατσιμήτρο, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε “παρών” ενώ από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” μπορούν να τα έχουν και με την τύχη τους καθώς είχαν δοκάρι στο 65΄σε κεφαλιά του Ανδρέου.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 6ο λεπτό, με τον Κούατενγκ να σουτάρει από πλάγια θέση και η μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 25′ δεύτερη καλή στιγμή για τον Εργοτέλης, όταν ο δραστήριος Κούατενγκ έβγαλε τη σέντρα, ο Μπουτσάκης έκανε την προβολή προ του Κουτζαβασίλη, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 48′ ο  Βρεττός έπιασε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ, στην πρώτη καλή στιγμή για τα Χανιά στο σημερινό παιχνίδι.

Στο 56′ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ στο ματς, όταν ο Ποζατζίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανουσάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη.

Στο 62′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Κόνραντ προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τις κόντρες στην περιοχή των Χανίων, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι

Στο επόμενο λεπτό, ο Μπραμπίγια εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ αλλά ο Κατσιμήτρος έδιωξε σε κόρνερ.

Η πίεση των “κυανολεύκων” συνεχίστηκε και στο 65′ ο Ανδρέου έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Εργοτέλη.

Στα υπόλοιπα 30 περίπου λεπτά, το ματς σημαδεύτηκε από τις πολλές διακοπές αλλά και τις ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ρέντζας (46′ Αναστασόπουλος), Σωτηράκος, Μπραμπίγια (67′ Τριανταφυλλάκος), Ντος Σάντος, Παναγιωτούδης (88′ Σουντουρά), Βρεττός (67′ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος, Μασένα (88′ Γιάκος)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (85′ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος (85′ Μπουρσέλης), Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Κούατενγκ, Κόνρααντ (68′ Κοκκίνης)

*φωτ. από την επίσημη σελίδα του Εργοτέλη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected