Super League 2

“Έκλεψε” τον βαθμό στο 94′ ο Ιωνικός!

Κοντά στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα βρέθηκε ο Διαγόρας, όμως ο Ιωνικός ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Κάστρο ήταν ο…λυτρωτής για τους “κυανόλευκους”, ο οποίος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σούταρε μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε αρχικά στο δοκάρι, κατέληξε στη συνέχεια στα δίχτυα του Τσέλιου.

Ο Διαγόρας, που εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά “σφιχτός” αμυντικά, είχε προηγηθεί στο 41′ με τον Λινάρδο, ο οποίος βρήκε τη μπάλα στην κίνηση μετά τη σέντρα του Σανδραβέλη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 11ο λεπτό, όταν το σουτ του Κάστρο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσέλιος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η μοναδική φάση που καταγράφηκε ήταν αυτή του Ντοριβάλ στο 51′ (σουτ πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου).

Να σημειώσουμε πως στο 72΄το ματς διακόπηκε για περίπου λεπτά λόγω έντονης χαλαζόπτωσης!

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος (85′ Δημήτρουλας), Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Σανδραβέλης, Μασούρας, Ντοριβάλ (67′ Αυγενικού), Λινάρδος (60′ Αθανασίου), Γεωργίου (60′ Μανωλάκης), Αλάεθ, Μπαστακός (85′ Σμυρλής).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ (46′ Σινγκ), Μουστάκης (83′ Κουϊρουκίδης), Κύργιας, Φουρλάνος, Τιεντσέ (77′ Κόρμπος), Γκοτσούλιας (77′ Μάναλης), Μπρίτο (46′ Ματσούκας), Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο.

*Η φωτ. από την επίσημη σελίδα του Ιωνικού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected