Super League 2

Μοιρασιά χωρίς γκολ στα Τρίκαλα

Δεν ανέδειξε νικητή το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

ΑΟΤ και Εργοτέλης διασταύρωσαν τα…ξίφη τους, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Super League, που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη (10/2).

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο και το ισόπαλο 0-0 κρίνεται ως φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Βανγκέλι, που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, “χτυπημένος” από την επάρατη νόσο.

H πρώτη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ καταγράφηκε στο 11′ και συγκεκριμένα από πλευράς Εργοτέλη, αλλά το σουτ του Πέιου κατέληξε στην αγκαλιά του Γιακουμή.

Στο 16′ ο ΑΟΤ αυτή τη φορά βρέθηκε σε θέση για γκολ, ο Κατσιμήτρος όμως απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σταματή εκτός περιοχής.

Μετά από ένα πολύ μέτριο πρώτο μέρος αλλά και ένα εξίσου ανιαρό 25λεπτο στο δεύτερο, ο Εργοτέλης απείλησε με τον Μπουρσέλη, αλλά ο Γιακουμής έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Στο 74′ ο νεοεισελθόντας Φασίδης πάσαρε για το Σταματή αλλά ο τελευταίος πλάσαρε πάνω στον Κατσιμήτρο.

Στο 90΄ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσέλιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (67′ Ελευθεριάδης), Παπαγεωργίου, Πέλκας (46′ Αλμπάνης), Κεχαγιάς, Σταματής, Ευθυμίου (57′ Φασίδης)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Σερβιλάκης (71′ Ποζατζίδης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος, Αμπντουλάχι (62′ Κωστανάσιος), Πατρινός (62′ Μπουτσάκης), Κοκκίνης (46′ Μπουρσέλης), Μανουσάκης (79′ Κόνρααντ)

*φωτ. από την επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected