Κατηγορίες
Super League 2

Πήραν τον βαθμό στο 85′ τα Χανιά

Πολύ ενδιαφέρον ματς στη Ρόδο, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Διαγόρας και ΠΑΕ Χανιά μοιράστηκαν τους βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο 85ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κάσσου.

Οι νησιώτες έφτασαν κοντά σε μια νίκη που θα τους έφερνε στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα με το γκολ του Μπαστακού στο 52ο λεπτό.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε με τη συμπλήρωση 10 λεπτών, όταν ο Αυγενικού πλάσαρε αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε.

Στο 19′ ήταν η σειρά των Χανίων να επισκεφτούν τα αντίπαλα καρέ, το σουτ όμως του Κάσσου κατέληξε πάνω από την εστία.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Διαγόρας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Γεωργίου πάσαρε στον Ντοριβάλ, ο Βραζιλιάνος πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Στο 35′ τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Κάρλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κάσσος έκανε την προβολή και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Τσέλιου.

Οι φιλοξενούμενοι, που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους μετά το μισάωρο, έφτασαν κοντά στο γκολ και στο 38′ αλλά το σουτ του Βρεττού κατέληξε άουτ.

Στο 41′ ο Σμυρλής προσπάθησε να απειλήσει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κατέληξε άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρος, ο Διαγόρας ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Ντοριβάλ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπαστακός κατέβασε μέσα στην περιοχή του Κουτζαβασίλη και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 61′ τα Χανιά λίγο έλειψαν να ισοφαρίσουν, όμως το πλασέ του Πλέγα από καλή θέση, απέκρουσε σωτήρια ο Ρουγκάλας. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Βρεττός σούταρε δυνατά, ο Τσέλιος αυτή τη φορά έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 85′ τα Χανιά έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Δημητριάδης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Μασένα σε πολύ καλή θέση εντός περιοχής και με κεφαλιά ισοφάρισε για τους “κυανόλευκους”

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης (46′ Κωστούλας), Κοντοχρήστος, Μασούρας, Αυγενικού (69′ Αθανασίου), Ντοριβάλ (75′ Αλάεθ), Σμυρλής (69′ Λινάρδος), Γεωργίου (81′ Δημήτρουλας), Μπαστακός.

ΠΑΕ Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Κάρλος (75′ Παναγιωτούδης), Πλέγας, Βασιλόγιαννης (57′ Σουντουρά), Βρεττός (66′ Δημητριάδης), Κάσσος, Διαμαντόπουλος (46′ Μασένα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected