Γ Εθνική / Τοπικά

Και δεύτερο κρούσμα Covid-19 ανακοίνωσε η Μαρκό

Μετά το αρχικό θετικό δείγμα που είχε ανακοινώσει ο ΓΣ Μαρκό, σήμερα η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό πως ένας ακόμη ποδοσφαιριστές βρέθηκε θετικός και μάλιστα ήταν αυτός με τον επέβαινε για τη μετακίνηση στην προπόνηση.

Αυτό καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό πως στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί η κατάσταση, καθώς ο συγκεκριμένος ιός είναι ύπουλος και πολλές φορές δεν μπορείς να γνωρίζεις αν το έχεις καθώς δεν υπάρχουν συμπτώματα…

Αναλυτικά :

“Το ΔΣ του Γ.Σ ΜΑΡΚΟ ανακοινώνει πως δυστυχώς ακόμα ένα μέλος της ομάδας μας πού διαγνώστηκε θετικό στον Κορονοϊό καθώς οι 2 ποδοσφαιριστές μάς επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο για τη μετακίνησή τούς στις προπονήσεις.

Ο σύλλογός μας τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων, ήδη έχει μεριμνήσει για την Δευτέρα σε απολύμανση γραφείων, αποδυτηρίων και έχει επικοινωνήσει άμεσα με τον ΕΟΔΥ για τη λήψη μοριακών δειγμάτων από τα υπόλοιπα μέλη του Γ.Σ ΜΑΡΚΟ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα δείγματα rapid test για τον Covid-19 που λήφθηκαν την Παρασκευή 26/02 βγήκαν όλα αρνητικά.

Πραγματικά ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλο θετικό κρούσμα στην ομάδα μας και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected