Κατηγορίες
Super League 2

Μεγάλο “διπλό” των Χανίων στο Ηράκλειο, με γκολ στο 90+2′

Σπουδαία νίκη, που τη βάζει στην πρώτη εξάδα της Super League 2, πέτυχε σήμερα στο Ηράκλειο η ΠΑΕ Χανιά.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου υποχρέωσε τον Εργοτέλη στην 5η φετινή ήττα (η δεύτερη συνεχόμενη) και έτσι δημιουργεί νέα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημητριάδης, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στα μισά του δευτέρου μέρους.

H πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στα Χανιά, όταν ο Μπάτζιος έκανε λάθος πάσα στο χώρο του κέντρου, ο Πλέγας έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε δυνατά αλλά ο Κατσιμήτρος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 18′ ξανά τα Χανιά στο προσκήνιο, ο Ρέντζας έκανε μία σέντρα από τα δεξιά, ωστόσο ο Κατσιμήτρος βγήκε και πρόλαβε τον Διαμαντόπουλο πριν γίνει απειλητικός.

Στο 25′ τα Χανιά έφτασαν κοντά στο 0-1. Ο Καρλίτος έκανε μία πολύ καλή ενέργεια έκανε ένα δυνατό σουτ με το εξωτερικό ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κατσιμήτρου.

Η πρώτη καλή στιγμή του Εργοτέλη στο ματς στο 26′ όταν ο Μανουσάκης βρέθηκε απέναντι από τον Κουτζαβασίλη, ωστόσο ο γκολκίπερ των Χανίων έπεσε στη γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 29′ ξανά ο Εργοτέλης στην επίθεση, ο Μανουσάκης πάσαρε στον Κωστανάσιο, εκείνος σούταρε δυνατά ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Η πίεση των “κιτρινόμαυρων” έντονη στα τελευταία λεπτά και στο επόμενο λεπτό ο Μπουτσάκης συνδυάστηκε ωραία με τον Μανουσάκη, ο τελευταίος έκανε μία παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή, ωστόσο οι αμυντικοί των Χανίων έδιωξαν τελευταία στιγμή προ του Κόνραντ.

Στο 34′ ο Ποζατζίδης συνδυάστηκε με τον Κωστανάσιο, δοκίμασε την παράλληλη σέντρα, όμως ο Κουτζαβασίλης έδιωξε προ του Μανουσάκη που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 60′ όταν ο Ποζατζίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαζουλουξής πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Κουτζαβασίλη.

Στο 79′ τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα. Ο Δημητριάδης μπήκε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση ωστόσο το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Τη σπουδαία σημερινή νίκη για τα Χανιά ήρθε με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Κάρλος έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας, εκεί βρέθηκε ο Δημητριάδης, ο οποίος με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (80′ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Αμπντουλάχι (55′ Τσέλιος), Μπουτσάκης (80′ Αλεξάκης), Μανουσάκης, Κωστανάσιος (75′ Πατρινός), Κόνρααντ (55′ Μπουρσέλης)

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Ρέντζας (46′ Αναστασόπουλος), Καμαρά, Παναγιωτούδης (90′ Γκίνο), Πλέγας (65′ Δημητριάδης), Κάρλος, Βρεττός (57′ Μασένα), Βασιλογιάννης (90′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος

φωτ. από τη σελίδα του Εργοτέλη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected