Κατηγορίες
Super League 2

Επέστρεψε στις νίκες για τη Δόξα Δράμας, 1-0 τα Τρίκαλα

Βαθμολογική ανάσα για τη Δόξα Δράμας, που επικράτησε 1-0 των Τρικάλων και έφτασε τους 14 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 9ο Απόλλωνα Λάρισας.

Το γκολ του Αγγελόπουλου μόλις στο 2ο λεπτό, έφτασε στους Δραμινούς, που διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκαν την κάκιστη ψυχολογία των “κυανέρυθρων”, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό του αγώνα, η Δόξα πήρε “κεφάλι” στο σκορ, όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε την ασίστ στον Αγγελόπουλο και ο τελευταίος νίκησε τον Γιακουμή για το 1-0.

Στο 26′ ο Γιακουμής πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Μπαράνκο και μπλόκαρε σωτήρια.

Η πρώτη καλή ευκαιρία των Τρικάλων στο 34′, με τον Ελευθεριάδη να δοκιμάζει το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 38′ ο δραστήριος Μπαράνκο έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, η Δόξα είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βάντερσον.

Στο 59′ ο Ριζογιάννης δοκίμασε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα εκτός εστίας.

Ίδια κατάληξη και στο 62′, με πρωταγωνιστή τον Βάντερσον για τους γηπεδούχους.

Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα στο 81ο λεπτό. Ο Μενσά πάσαρε στον Μπολάκη, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε σωτήρια.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης) : Στεφανάκος, Άντερσον, Μπολάκης, Παπαργυρίου (86′ Παρασκευάς), Χάμοντ, Μαρινάκης, Βάντερσον (86′ Φυτόπουλος), Κουκόλης (25′ λ.τ. Νιμπά), Μπαράνκο (66′ Μενσά), Αγγελόπουλος (46′ Μαυριάς), Κουτσιανικούλης

Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης) : Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος (90′ Ζώγκος), Σουλιώτης, Σκόνδρας (67′ Νατέρ), Ευθυμίου (90′ Λίτσιος), Παπαγεωργίου, Πέλκας (46′ Σταματής), Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης (83′ Στεφανίδης), Νιάρος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected