Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Ούτε τώρα η Παναχαϊκή, έχασε ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη ο Καραϊσκάκης

Για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε μακριά από τη νίκη η Παναχαϊκή και σε συνδυασμό με τη νίκη των Χανίων στο Ηράκλειο, βρέθηκε εκτός της πρώτης εξάδας.

Από την άλλη πλευρά, ο Καραϊσκάκης πάλεψε για τη νίκη, που θα του έδινε σημαντική βαθμολογική ανάσα, ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Μόλις στο 2ο λεπτό η πρώτη καλή φάση στο ματς. Ο Μπεκατώρος έκανε τη σέντρα, ο Μαραθωνίτης την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 6ο λεπτό, ο Τσερούτι εκτέλεσε ωραία το φάουλ, με τον Χουάντερσον να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία στο 11′ για τους γηπεδούχους. Ο Μαραθωνίτης βγήκε από πλάγια σε θέση τετ α τετ, όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ενώ Ρούνεϊ ήταν μόνος προ του τέρματος.
Απαντά στις ευκαιρίες η Παναχαϊκή στο 14′, η κεφαλιά του Αραβίδη μετά από σέντρα ακριβείας του Σταμόπουλου, η μπάλα μόλις άουτ.

Δραστήριος στο πρώτο μέρος ο Καραϊσκάκης, είχε μια καλή στιγμή και πριν το τέλος του ματς, ο Δερμιτζάκης όμως αστόχησε από καλή θέση.

Η τελευταία καλή στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά ανήκει στην Παναχαϊκή, όταν ο Μπάτροβιτς βγήκε απέναντι από τον Χουάντερσον αλλά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν αιφνιδιάστηκε από τη “λόμπα” που επιχείρησε ο Μαυροβούνιος.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή απείλησε σε σουτ του Μπάτροβιτς, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Αραβίδης εκτέλεσε ωραία το φάουλ, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Χουάντερσον.

Στο 67′ η σειρά του Καραϊσκάκη να απειλήσει, όταν ο Ρούνεϊ βγήκε από τα πλάγια αλλά έκανε κακή εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ναζίμ έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, πάσαρε στον Δερμιτζάκη, ο τελευταίος όμως σημάδεψε στον Μαρκοπουλιώτη.

Στο 74′ ξανά στο προσκήνιο η ομάδα της Άρτας, ο αμαρκάριστος Δεινόπαπας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Μεγάλη ευκαιρία στο 83′ για την Παναχαϊκή. Ο Μπάτροβιτς έκανε την κούρσα από την άμυνα, έβγαλε τετ α τετ το Γιούση, που άργησε χαρακτηριστικά και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος) : Χουάντερσον, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Λόβριτς (87′ Μπρέμπος), Δερμιτζάκης, Ναζίμ, Ρούνεϊ (78′ Μαύρου), Μαραθωνίτης (59′ Δεινόπαπας), Δούμτσιος

Παναχαϊκή (Χρήστος Παρασκευόπουλος) : Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Τσερούτι (62′ Κουσκουνάς), Πλιάτσικας, Πατάπης, Μουστακόπουλος (71′ Κόκας), Μπρους (81′ Γιούσης), Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Σταμόπουλος, Αραβίδης (62′ Πάνος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected