Football League

Αλώβητη η Επισκοπή στη Ρόδο

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Football League ο ΑΟ Επισκοπής.

Η ομάδα του Ρεθύμνου απέσπασε ισοπαλία στη Ρόδο από την τοπική ομάδα, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται σε μια επαγγελματική κατηγορία μετά την εξαιρετική περσινή τους παρουσία στη Γ Εθνική.

Οι Ροδίτες είχανε μεν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά αυτή αποδείχτηκε φλύαρη, από την άλλη όμως οι Κρητικοί, απείλησαν σοβαρά την εστία των “πρασίνων”, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις.

Στο 15’ μετά από γύρισμα που έγινε από τα αριστερά, ο Νάνι πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο ματς.

Στο 22’ ο Ανδρικόπουλος έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά και ο Τσιριγώτης εντελώς αφρούρητος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έκανε το πλασέ πάνω στην κίνηση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 70’ ο Σερέντιουκ έκανε το σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Βουτσελάς μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών, ο Μακρής βρέθηκε σε καλή θέση αλλά οι αμυντικοί απέκρουσαν σωτήρια.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ανδρικόπουλου στις καθυστερήσεις.

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδου (Κώστας Βελιτζέλος) : Πίτκας, Νικολόπουλος, Καψάλης, Χούσι, Καραγεώργης, Μπαξεβάνος, Αρναρέλλης (56’ Λίχτι), Μαρτσάκης (66’ Σερέντιουκ), Δελαπόρτας (83’ Μακρής), Τσίπρας (83’ Πεχλιβανόπουλος), Ριτάκο (66’ Γιόνδης)

ΑΟ Επισκοπής (Γιάσμινκο Βέλιτς) : Βουτζελάς, Ανδρέου, Sebastian, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Παναγιωτίδης, Nani Ferreira, Σουμπασάκης (90+2′ Καραγιάννης), Τσιριγώτης (81’ Τσόφλιος), Λίμα

*φωτ. news12.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected