Κατηγορίες
Football League

Ιδανικό ξεκίνημα στη Football League για τον Πιερικό

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Πιερικό στη Football League, στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ομάδα της Κατερίνης επικράτησε με 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί μεν δάφνες ποιότητας αλλά σε τέτοια ματς, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια υπεροχή, δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χατζάρα στο 45’, ωστόσο οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα και ουσιαστικά κλείδωσαν την νίκη τους, παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων για κάτι καλό.

Το φιλμ του αγώνα στο Pellasports

Συνθέσεις

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (58′ λ.τ Ντόσης), Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (65′ Κριεμάντι), Γκατσολάρι, Κυβελίδης, Μπουολί (46′ Δερμητζόγλου), (90+2’ Τουλίκας), Παπαδόπουλος (65′ Μηλιώτης).

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρούπης, (79’ Μιγκέλ), Μάνιος, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, (79’ Τούφας), Μεντής, Χατζάρας, (71’ Αμαραντίδης), Γκέσιος, (71’ Κολτσίδας), Έππας, (86’ Προκοπίου), Πέττας.

φωτ. pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected