Football League

Ιστορικός βαθμός στην παρθενική παρουσία της Σαντορίνης σε επαγγελματική κατηγορία

Σπουδαία η σημερινή μέρα για τον ΑΣ Σαντορίνης, που για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της, αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία.

Η ομάδα των Κυκλάδων αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Καλαμάτα, στην πρεμιέρα της Football League και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ο τερματοφύλακας Ταΐρης δεν βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα.

Το ματς διεξήχθη στη Νάξο, όπου δηλώθηκε ως έδρα των νησιωτών.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 22΄όταν ο Μηνάς έκανε τη σέντρα για τους γηπεδούχους αλλά ο Ντινιωτάκης δεν βρήκε τη μπάλα.

Στο 31′ ο Μαρκόφσκι γέμισε στην αντίπαλη περιοχή για τους φιλοξενούμενους, ο Παυλίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στη Σαντορίνη, που πίεσε την εστία της Καλαμάτας. Αρχικά απείλησε στο 51′ σε σουτ του Σιμιτσή, όπως και στο 78′ σε μια ακόμη καλή στιγμή στο ματς.

Στο 90ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν την πιο σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Μαλάι βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και ο Ταΐρης πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσελεπίδη.

Συνθέσεις

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης) 4-5-1: Δερμιτζάκης, Πολύζος, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Κουρέλλας, Ιβανίδης, Ερρίκος (57′ Μπιρμπίλι), Σιμιτσής (80′ Μαλάι), Ντινιωτάκης (75′ Μπουντόπουλος), Μηνάς (75′ Σκαθαρούδης), Κανούλας (80′ Γιουκούδης).

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος) 4-4-2: Ταΐρης, Ράντι, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Ζαχαρόπουλος (65′ Σουμπίνιο), Παπατόλιος, Παυλίδης (80′ Νατσιόπουλος), Κέρι (85′ Αλεξόπουλος), Μαρκόφσκι, Ηλιόπουλος (65′ Μπουσμπίμπα).

*φωτ. cyclades24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected