Κατηγορίες
Football League

“Έκλεψε” τον βαθμό στο 90+2′ η Σαντορίνη

Ψυχωμένος και παράλληλα πολύ διαβασμένος παρουσιάστηκε ο ΑΣ Σαντορίνης στο ”Ελ Πάσο” που κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στις καθυστερήσεις και ουσιαστικά να «δραπετεύσει» με τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, οι γηπεδούχοι είχαν τη πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, όπου και κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Νίκο Παντέλη να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που τελικά τον δικαίωσαν στο 92′ του αγώνα.

Με δεύτερη σερί ισοπαλία πορεύονται και μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής Καλλιθέα και Σαντορίνη.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κούτση μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και από νωρίς είχε τον πρώτο λόγο στην κατοχή, αλλά και στις φάσεις. Μόλις στο 14′ ο Παπαγγελής εξαπέλυσε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, στέλνοντας όμως τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 23′ ο Στουπής έκανε μια εξαιρετική ενέργεια, έβγαλε σε καλή θέση τον Καββαδία που με κακό σουτ έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μπίρμπιλης έβγαλε ωραία σέντρα με στόχο τον Ντινιωτάκη, με την άμυνα της Καλλιθέας όμως να διώχνει έγκαιρα.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 33′ όταν ο Μουσταφίδης σούταρε από κοντά, μετά την απομάκρυνση του Δερμιτζάκη στη κεφαλιά του. Στο 52′ ο Ντινιωτάκης ελευθερώθηκε με τη μπάλα στα δεξιά της εστίας, σούταρε, με τον Κουρεπίνη να βγαίνει και να αποκρούει, ενώ στο 60′ ο Σταύρου επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ με τον Δερμιτζάκη να αποκρούει με μεγάλη δυσκολία.

Το γκολ της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+2′, όταν μετά από αναμπουμπούλα στα καρέ του Κουρεπίνη, ο Παντίδος έστειλα από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις

Καλλιθέα (Γιώργος Κούτσης): Κουρεπίνης, Καντέ, Καββαδίας (53′ Φέκκας) (78′ Αλμπέρτο), Κρητικός, Μουσταφίδης, Καλύβας, Παπαγγελής, Χοτζάλι (34′ Καραγιάννης), Στούπης, Μαρουκάκης (78′ Σάμιος), Σταύρου

ΑΣ Σαντορίνης (Νίκος Παντελης): Δερμιτζάκης, Ιββανιδης (46′ Σκαθαρούλης), Μπιρμπίλης, Κουρέλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Πολύζος (74′ Λάμπρου), Σιμιτσής, Μηνάς (46′ Μαλάι), Κανούλας, Ντινιωτάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected