Football League

Μεγάλο “διπλό” του Ιάλυσο στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”

Πραγματοποιώντας μια παλικαρίσια και συνάμα σπουδαία εμφάνιση, ο Ιάλυσος πέρασε νικηφόρα από το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» επικρατώντας με 2-0 του Αιγάλεω χάρη σε δύο τέρματα του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ σε μια αρκετά δύσκολη έδρα και κόντρα σε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του ομίλου.

Με δέκα τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω της αποβολής του Μπουσάι δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Ο Βαγγέλης Χαντές παρουσίασε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» μια ομάδα άκρως διαβασμένη, που ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιάλυσος πήγε στο «σίτι» ως το μεγάλο αουτσάιντερ και έφυγε, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό και συνάμα την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως ήταν φυσικό οι φιλοξενούμενοι έδωσαν από το ξεκίνημα χώρο στην ομάδα του Θωμά Γράφα, η οποία είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος αλλά δημιούργησε ελάχιστες καλές στιγμές στα καρέ του Ανδρούτσου.

το φιλμ του αγώνα στο xxsports.org

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας) Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας, Μαχαίρας (77΄ Χαντί), Λάσκαρης (77΄ Πινιώτης), Τσιλιγκιρης, Γουερέ (46΄ Μπουρλάκης), Σταματάκης (54΄ Σουλεϊμάν), Μπαρμπαρούσης.

Ιάλυσος Ρόδου (Βαγγέλης Χαντες) Ανδρούτσος, Γκέζος (78΄ Μανιώτης), Μπουσάι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Σκεντεράι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούσσος, Χατζησάββας (87΄ Σταθόπουλος), Παπαδόπουλος (87΄ Καντούτσης), Μαστραντωνάκης (70΄ Γιώργου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected