Κατηγορίες
Football League

“Καθάρισε” ο Γιώργος Γεωργιάδης για τον Πανσερραϊκό

Την πρώτη του φετινή νίκη στην Football League σημείωσε ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Πιερικό, με δύο… χτυπήματα του Γιώργου Γεωργιάδη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου.

Όπως αναφέρει το serressport, από την αρχή του παιχνιδιού, οι δυο ομάδες φάνηκε πως είχαν διάθεση να παίξουν ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, χάνοντας από δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 10ο λεπτό. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ανήκε στην ομάδα της Κατερίνης, όταν στο 8ο λεπτό ο Ιντζόγλου βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, ωστόσο ο Κουτσίδης απομάκρυνε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ήρθε και η ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, όταν η άμυνα του Πιερικού πιέστηκε από τον Γκούρτσα με αποτέλεσμα να μπερδευτούν και παρ ολίγον να είχαμε το αυτογκόλ.

Στο 18ο λεπτό σημειώθηκε η μεγαλύτερη φάση του αγώνα, καθώς ο Γκατζολάρι δέχθηκε την πάσα μέσα στην περιοχή, με την τελική του προσπάθεια να μην είναι η ιδανική, καθώς έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ, πριν προλάβει ο Παπαδόπουλος να κάνει την προβολή. Στο 25ο λεπτό ο Γκούρτσας «ισοφάρισε» στις ευκαιρίες, όταν βρέθηκε μόνος του μέσα στο ημικύκλιο της περιοχής, έκανε το σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραγκιολίδη. Στην συνέχεια του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, καθώς οι δύο ομάδες ναι μεν έπαιζαν επιθετικά, ωστόσο στην τελική προσπάθεια τα χαλούσαν.

Με την ανάπαυλα να πλησιάζει, ήρθε το πρώτο… χτύπημα του Γεωργιάδη, όταν έγινε η σέντρα από τα αριστερά, ο Γκούρτσας τον βρήκε μέσα στην περιοχή, με τον Έλληνα άσσο, να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιολίδη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο… με γκολ. Ο Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε μετά από ασίστ του Μέσι, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στον Πανσερραϊκό.

Κάπου εκεί φαίνεται πως το παιχνίδι τελείωσε, καθώς ο Πιερικός δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι και με τον Πανσερραϊκό έχοντας το σκορ με 2-0 υπέρ του, έκανε διαχείριση του παιχνιδιού, καθώς υπήρχε και η αποχή του ενός χρόνου και τα ματς είναι πλέον συνεχόμενα.

Μια καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, είναι για τον Πιερικό, όταν ο Μακρής προσπάθησε να απειλήσει από στημένη μπάλα, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καβουσάκη. Στα τελευταία λεπτά, ο Καβουσάκης έκανε μια εξαιρετική απόκρουση, καθώς ο Μακρής υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με απευθείας πλασέ, έστελνε την μπάλα χαμηλά στην δεξιά του γωνία, απομακρύνοντας ωστόσο σε κόρνερ.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Πέτρος Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κουτσίδης (46′ Γιανναράκης), Κασμερίδης, Πίντο, Τσιμίκας (60′ Κρητικός), Μαρκιόνι, Γεωργιάδης (77′ Πέτρου), Λουφάκης (78′ Ψάλτης), Μέσι (54′ Κόντσι), Γκούρτσας

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (78′ Κρυεμάδι), Γκατσολάρι (68΄Μπενίσκος), Κυβελίδης (78′ Ντόσης), Δεμηρτζόγλου (68′ Μηλιώτης), Παπαδόπουλος (59′ Μπουόλι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected