Κατηγορίες
Football League

To 2×2 η Βέροια, 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν για τον ΝΠΣ Βέροια, που επικράτησε δύσκολα του Απόλλωνα Πόντου και έφτασε τους 6 βαθμούς.

Η ομάδα της Ημαθίας δεν έθελξε με την απόδοση της, ωστόσο ο στόχος φέτος είναι άνοδος και κάθε νίκη είναι πολύτιμη, έστω και με το ελάχιστο δυνατό. Ο μαχητικός Απόλλων πάλεψε, ωστόσο δεν απείλησε τη “Βασίλισσα”, με το τελικό 1-0 να κρίνεται δίκαιο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πασάς από τα 11 βήματα, το οποίο είναι το τρίτο για τον επιθετικό της “Βασίλισσας”.

Η πρώτη απειλητική επίσκεψη των γηπεδούχων στο ματς σημειώθηκε στο 16′ όταν ο Λουκίνας κινήθηκε ωραία από δεξιά, γύρισε παράλληλα προς το τέρμα αλλά ο Μουρατίδης απομάκρυνε τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό, ξανά η “βασίλισσα” στο προσκήνιο, ο Παπαχρήστου αυτή τη φορά σούταρε, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Πολίτη.

Στο 27′ ο Ζήσης ανέτρεψε τον Πόζογλου εντός περιοχής, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα, με τον Πασά να αναλαμβάνει την εκτέλεση, σημειώνοντας το 1-0.

Η μοναδική καλή στιγμή στο ματς για τον Απόλλωνα ήταν στις αρχές του πρώτου μέρους, όταν ο Δαλιανόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Βελλίδης μπλόκαρε προ του Παναγιώτου που ερχόταν στην πορεία της μπάλας.

Στο 56΄ο Πόζογλου εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ, η μπάλα έξυσε το οριζόντιο δοκάρι του Πολίτη, με τον ίδιο παίκτη να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 60′ όταν από κοντά δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς, με τη Βέροια να παίρνει τελικά μία επαγγελματική νίκη.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης) : Βελλίδης, Μπουκουβάλας (84′ Πεταυράκης), Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μπλέτσας (62′ Βεργώνης), Πόζογλου (75′ Καραγιάννης), Σιμόνι (62′ Μούργος), Πασάς (84′ Αποστολόπουλος), Λουκίνας.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης) : Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Μουρατίδης (77′ Φράγκος-Αναστασίου), Δεινόπαπας, Τουρσίδης (44′ λ.τ. Βαφειάδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης (90+1′ Αντωνιάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected