Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Κινείται άμεσα για Νίκα ο Παναθηναϊκός!

φωτ. Γεωργία Σαράντη

Διαχρονικά ο Παναθηναϊκός ασχολείται προσεκτικά (και) με την εγχώρια αγορά και δη τις μικρές ηλικίες και τις μικρότερες κατηγορίες κατηγορίες, έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Όπως αναφέρει το Sport24, το έδειξε άλλωστε και το περασμένο καλοκαίρι, όπου κινήθηκε πολύ γρήγορα κι έκλεισε τον Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό της Super League 2, με τον 20χρονο φορ να δείχνει πως μπορεί να “σταθεί” στο “τριφύλλι” προσφέροντας μία καλή εναλλακτική για την επίθεση.

Ο Ιωαννίδης, εντούτοις, φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση απ’ την ομάδα της Βοιωτίας που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, καθώς οι “πράσινοι” έχουν επικεντρωθεί εδώ κι αρκετό καιρό και σε δύο ακόμη 21χρονους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Λεβαδειακό:

Ο λόγος για τον κεντρικό μέσο Γιώργο Νίκα (16 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ φέτος) και τον αριστερό μπακ Μάριο Βήχο (12 συμμετοχές, 1 ασίστ), οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League 2 με τους “πράσινους” της Βοιωτίας (βρίσκεται στη 2η θέση και παλεύει για την επάνοδό της στην κατηγορία) κι έχουν ήδη αρχίσει να τραβούν πάνω τους την προσοχή κι από ομάδες της Super League.

Πολύ πιο “ζεστοί” δείχνουν στον Παναθηναϊκό για τον Νίκα, για τον οποίο φέρονται να έχουν ήδη κάνει κίνηση στον Λεβαδειακό, ποντάροντας και στις εξαιρετικές άριστες που έχουν μεταξύ τους τα δύο κλαμπ και οι ιδιοκτήτες τους τα τελευταία χρόνια. Κάτι που φάνηκε και στην μεταγραφή του Ιωαννίδη, αλλά και στους δανεισμούς των Κόναν και Θεοχάρη από τον Παναθηναϊκό προς τον Λεβαδειακό.

Αλλαγή δεδομένων με Καρβούνη

Στο μεταξύ, προς αλλαγή… δεδομένων οδηγείται το θέμα του Παύλου Καρβούνη και της υπογραφής του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου της καριέρας του. Αν και οι δύο πλευρές έδειχναν να τα έχουν “σπάσει”, μετά την αρνητική διάθεση που εμφάνισε ο ατζέντης του 18χρονου μέσου στο προ δύο εβδομάδων ραντεβού με τους “πράσινους”, τα τελευταία 24ωρα υπήρξε μία κίνηση… εξομάλυνσης.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” είχαν νέα επαφή την Τετάρτη (31/3) με τον ατζέντη του 18χρονου αρχηγού της “πράσινης” ομάδας Νέων και δείχνει πλέον πιο πιθανό να βρεθεί τελικά η “χρυσή τομή” και να υπογράψει ο νεαρός το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected