Κατηγορίες
Football League

“Δια πυρός και σιδήρου” η Καλαμάτα, 1-0 την Επισκοπή

Αγχωτική νίκη με γκολάρα του Μπουσμπίμπα πήρε Καλαμάτα με 1-0 επί της Επισκοπής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football league και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι μελανόλευκοι έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να φτάσουν στο δεύτερο τρίποντο στη σεζόν και τα κατάφεραν χάρη στην έμπνευση και τις ικανότητες του ολλανδoμαροκινού εξτρέμ ο οποίος σε μία επέλαση του στο 8ο λεπτό νίκησε όλη την άμυνα της Eπισκοπής και χάρισε τη nίκη στους μελανόλευκους.

Η ομάδα της Κρήτης έβαλε δύσκολα στην Mαύρη Θύελλα η οποία έδειξε να μένει να ξεμένει από ιδέες και ενέργεια στην διάρκεια του ματς αλλά η ουσία παραμένουν οι βαθμοί και έτσι ακόμα και στη μέτρια μέρα της η Καλαμάτα έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει.

το φιλμ του αγώνα στο sport365.gr

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παναγιώτου, Παυλίδης, Αναστασόπουλος (46’ Παπατόλιος), Σουμπίνιο (58’ Κέρι), Μπουσμπίμπα (71’ Τριανταφυλλάκης), Μαρκόφσκι, Αλεξόπουλος (71’ Ηλιόπουλος)

ΑΟ Επισκοπής (Γιάσμινκο Βέλιτς): Βουτσελάς, Ανδρικόπουλος, Χρουσιέλ (λ.τ. 44’ Γεωργούσης), Ανδρέου (66’ Τσόφλιος), Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Τιάγκο, Παναγιωτίδης, Τσιριγώτης (66’ Γιαννιώτης), Σουμπασάκης (80’ Κουτάντος), Λίμα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected