Super League 1

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Χαρίση, ο Ατρόμητος του ανανεώνει το συμβόλαιο!

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Χάρη Χαρίση και τους ανθρώπους του Ατρομήτου, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι, μετά τον τραυματισμό του Έλληνα μέσου, στο χτεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ, της Super League 1.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Χαρίσης, έδειξε πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, θα μπει χειρουργείο την Τετάρτη και θα μείνει εκτός δράσης για σχεδόν έξι μήνες.

Παράλληλα ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου, μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Περαστικά Χάρη.

Για περίπου 6 μήνες θα λείψει από την ενεργό δράση ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο 78’ της αναμέτρησης των PlayOut με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης.

Η μαγνητική που υποβλήθηκε χθες το βράδυ έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού και την ερχόμενη Τετάρτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Με την ενημέρωση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του η ομάδα έκανε γνωστή την πρόθεσή της στον Έλληνα χαφ για επέκταση της συνεργασίας με συμβόλαιο διετούς διάρκειας στεκόμενη δίπλα του σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Περαστικά Χάρη και γρήγορα πίσω στη δράση υγιής».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected