Football League

Ιστορική νίκη για τη Σαντορίνη

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή καθώς η Σαντορίνη, η ομάδα του νησιού κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη Football League στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής!

Το πρώτο τρίποντο της νεοσύστατης Σαντορίνης και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα όπως το ιστορικό Αιγάλεω, είναι γεγονός.

Όσον αφορά το ματς, εκ των πρωταγωνιστών ήταν και ο δυνατός άνεμος ενώ η ομάδα του Νίκου Παντέλη την κατοχή, πίεσε και στο 67′ μετά από σουτ του Ντινιωτάκη, ο Κανούλας πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, το οποίο χάρισε την ομάδα του τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Νωρίτερα, στο 47′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι όταν ο Μπουρλάκης έπιασε το δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Δερμιτζάκη.

Έτσι, οι Σαντορινιοί σε τρία ματς μετρούν πέντε βαθμούς, έχοντας ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League.

Συνθέσεις

ΑΣ Σαντορίνης (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ιβανίδης, Σιμιτσής (59′ Λάμπρου), Σκαθαρούδης (59′ Μηνάς), Ντινιωτάκης (80′ Μπιρμπίλι), Πολύζος, Μαλάι (80′ Μπουντόπουλος), Κουρέλλας, Κανούλας (75′ Γιουκούδης).

Αιγάλεω (Πάνος Γερούλης/Δημήτρης Διαμαντής): Σικαλιάς, Μαγκάκης (65′ Χαντί), Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Μαχαίρας (75′ Οκάν), Πινιώτης, Τσιλιγκίρης, Σταματάκης, Τσίτσαρης (70′ Κατσέρης), Μπουρλάκης.

*santorinisport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected