Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Στον 3ο γύρο Σκορίλας και Ξυλάς, ηττήθηκε “στα σημεία” η Πήττα

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Γιάννης Ξυλάς προκρίθηκαν στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh και χρειάζονται μια ακόμα νίκη για να μπουν στο κυρίως ταμπλό.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Σκορίλας, ο οποίος πέρασε απευθείας (με bye) στον 2ο προκριματικό γύρο, αντιμετώπισε σήμερα τον Μάικλ Κλαρκ, που επίσης εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα, επικρατώντας με 6-1, 6-1.

Γρήγορη πρόκριση πήρε και ο Ξυλάς, ο οποίος κέρδιζε τον Γερμανό Kiyan Santino Kasemi με 6-0, 3-1, πριν ο τελευταίος εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού.

Ήταν η 2η νίκη για τον Ξυλά στο τουρνουά, αφού ο 19χρονος Έλληνας τενίστας έπαιξε και στον 1ο προκριματικό γύρο, κερδίζοντας τον Χάρη Φούζα με 7-6 (5), 6-2.

Με διπλή ελληνική εκπροσώπηση θα γίνει αύριο ο 3ος προκριματικός γύρος. Ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Ισραηλινό Guberman Yaron και ο Ξυλάς τον Σλοβάκο Michal Novansky.

Σκορίλας και Ξυλάς θα παίξουν και στο διπλό αύριο, όπου θα αντιμετωπίσουν το πολύ δυνατό δίδυμο του Αυστριακού Lukas Krainer και του Βόσνιου Aldin Setkic.

Ηττήθηκε “στα σημεία” η Πήττα

Στην Κωνσταντινούπολη αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα η Αθηνά Πήττα, η οποία συμμετείχε στο Soul Cup της J3 κατηγορίας της ITF, γνωρίζοντας την ήττα σε έναν αγώνα που κρίθηκε σε πολύ λίγους πόντους, από την Ελβετίδα Paula Cembranos.

Η 17χρονη Cembranos είναι στο Νο.5 του προκριματικό ταμπλό της J3 διοργάνωσης της Κωνσταντινούπολης και βρίσκεται στο Νο.445 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors στην ITF.

Η Αθηνά, που εκτός από ένα χρόνο μικρότερη είναι και στο Νο.572 της παγκόσμιας κατάταξης, κοίταξε στα μάτια την Ελβετίδα παίκτρια, επέστρεψε μετά το χαμένο 1ο σετ δυναμικά, στο τέλος όμως ηττήθηκε με 3-6, 6-4, 9-11, στο πολύ κλειστό αυτό ματς.

Έτσι ολοκλήρωσε και την προσπάθειά της στην indoor διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης, που ήταν το πρώτο τουρνουά που έπαιξε στα σκληρά μετά από αρκετό συνεχόμενο καιρό που αγωνίζεται στο χώμα και συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώβριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected