Κατηγορίες
Super League 2

Άφησε δύο βαθμούς στα Τρίκαλα η Ξάνθη

Ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη Ξάνθη αποδείχτηκαν τα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να χαθεί κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια των Ακριτών να πλασαριστούν σε καλή θέση ενόψει των play off.

Οι Θεσσαλοί έπαιξαν έξυπνα και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο (παραμένει κλινήρης λόγω του Covid-19), πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν και ανέβηκαν στην 9η θέση, ισόβαθμοι με τη Δόξα Δράμας.

Ο ΑΟΤ μάλιστα είχε αριθμητικά πιο καλές στιγμές στο παιχνίδι, με κυριότερη αυτή του 5ου λεπτού και τη διπλή χαμένη ευκαιρία.

Το φιλμ

Στο 5ο λεπτό η πρώτη φάση στο παιχνίδι και μάλιστα με μια μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Ευθυμίου πάσαρε στον Ελευθεριάδη που προ κενής εστίας δεν βρήκε στόχο, όπως επίσης και το ριμπάουντ του Πέλκα που σούταρε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ξανά τα Τρίκαλα στο προσκήνιο, ο Ελευθερόπουλος έκανε το γέμισμα στην περιοχή αλλά το ο Ευθυμίου δεν πρόλαβε τη μπάλα.

Στο 32′ ο Σιατραβάνης δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της περιοχής, ο Γιακουμάκης σε ετοιμότητα.

Στο 43′ τα Τρίκαλα είχαν διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά ο Σταματής πλάσαρε πάνω στον Ίτσο και στη συνέχεια ο Ευθυμίου από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν στο 45ο λεπτό όταν ο Ριζογιάννης εκτέλεσε το φάουλ, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ίτσο μπλόκαρε.

Καλή στιγμή στο 89′ για τα Τρίκαλα, ο Παπαγεωργίου δοκίμασε το μακρινό σουτ από μακριά, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος) : Γιακουμής, Ταχάτος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ευθυμίου, Πέλκας (90′ Πανίδης), Ελευθεριάδης (79′ Αλμπάνης), Σταματής (83′ Ντιαλόσι)

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές) : Ίτσο, Κέβιν Γκαρσία, Μικελτάντζε (74′ Καπνίδης), Τάτος, Πέτροβιτς, Μπριλάντε, Βέρκερ, Σιατραβάνης (82′ Τεσίγια), Σρόιχεν (46′ Παπάζογλου Α.), Παπάζογλου Τ. (57′ Τσιαμούρης), Δημούτσος (82′ Ντίνας)

*φωτ.goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected