Super League 2

Μόνος στη δεύτερη θέση ο Λεβαδειακός

Με μια άνετη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή, συνέχισε την πορεία του ο Λεβαδειακός.

Η ομάδα της Βοιωτίας έφτασε τους 35 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Ξάνθη (αναδείχτηκε ισόπαλοι στα Τρίκαλα) και παραμένει στο -4 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Οι “πράσινοι” επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και παρά το ότι ο Νίκας έμεινε εκτός 11άδας (προφανώς προφυλάχτηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό), δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από την Παναχαϊκή, που φαίνεται πως έχει αποδεχτεί τη…μοίρα της με τη συμμετοχή στα play out.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μυτίδης και Πολέτο, ενώ το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ.

Το φιλμ

Νωρίς το προβάδισμα στο ματς για τον Λεβαδειακό και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό. Ο Παναγιώτου έκανε την σέντρα και ο Σταμόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει αιφνιδίασε τον Σούλη, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Στο 25′ ο Τσερούτι εκτέλεσε το φάουλ για την Παναχαϊκή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Μένκα απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ με γροθιές πάνω από τα κεφάλια Μύγα και Κουσκουνά.

Στο 31′ ο Μεχία προσπάθησε να βρει με κάθετη τον Μυτίδη, ο Σούλης όμως βγήκε έγκαιρα και “καθάρισε” την φάση.

Ο Πολέτο έκανε την ωραία κίνηση από δεξιά, έβγαλε και την ωραία σέντρα, από την άλλη πλευρά ο Παναγιώτου προσπάθησε να κάνει το θεαματικό σουτ, βολ-πλανέ, δεν το έπιασε καλά, η μπάλα άουτ.

Η υπεροχή του Λεβαδειακού επιβεβαιώθηκε και με δεύτερο τέρμα στο 34′ όταν ο Κονέ εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσάπρας έπιασε την κεφαλιά, ο Σούλης απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στον Μυτίδη ο οποίος από κοντά “έγραψε” το 2-0.

Στο 39′ ο Λεβαδειακός λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ, όταν ο Μαρίνος βρήκε με κάθετη τον Μυτίδη, ο τελευταίος σούταρε, ο Σούλης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μαρίνος δοκίμασε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Μπρους απομάκρυνε.

Τρία λεπτά αργότερα, η Παναχαϊκή απείλησε με τη μείωση του σκορ όταν ο Τσερούτι σούταρε δυνατά, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στον Τσάπρα και να καταλήγει στη συνέχεια ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό όταν στο 49′ ο Παναγιώτου εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση των αμυντικών, έκανε το σουτ από πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα.

Στο 64′ ο Κωστή εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο ανενόχλητος Μυτίδης έκανε το πλασέ η μπάλα μόλις άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή απείλησε με τη μείωση του σκορ. Ο Τσερούτι γέμισε στην περιοχή, ο Πάνος κατέβασε την μπάλα, έπιασε και το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πήρε ύψος.

Στο 78′ ο Πολέτο βρέθηκε στην περιοχή, δοκίμασε να πασάρει στον Μπιανκόνι αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

Ένα λεπτό αργότερα, ο νεοεισελθόντας Νίκας (που βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό), έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα μόλις άουτ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεβαδειακός πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Πολέτο πήρε την μπάλα εκτός περιοχής από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έπιασε και το σουτ, η μπάλα βρήκε και σε κάποιο αμυντικό και άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο) ; Μένκα, Μύγας (72′ Μπιανκόνι), Λιάγκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Μεχία, Κονέ, Πολέτο, Μαρίνος (81′ Συμελίδης), Μυτίδης (72′ Τζημόπουλος), Κωστή (77′ Νίκας)

Παναχαϊκή (Χρήστος Καραπίτσος) : Σούλης, Πάνος, Πατάπης, Λαρέα, Σταμόπουλος (63′ Αραβίδης), Μπρους (76′ Κόκας), Μαρκοπουλιώτης (46′ Μπάτροβιτς), Ανάκογλου, Τσερούτι (76′ Παπαδόπουλος), Γιούσης (46′ Μασούρας), Κουσκουνάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected