Κατηγορίες
Football League

Μοιρασιά στην Κατερίνη

Θύμισε καλές παλιές εποχές το ντέρμπι της Κατερίνης, με τον γηπεδούχο Πιερικό και τον Ολυμπιακό Βόλου να μένουν τελικά ισόπαλοι 1-1 και να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.

Όπως αναφέρει το pieriasport, η ομάδα των Παναγιώτου και Θεοδοσιάδη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε νωρίς με πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Θεσσαλίας ισορρόπησε και έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι της. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να δημιουργήσουν μία-δύο καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Πιερικού, με τον Νίκο Τζήμα όμως να αντιδράει σωστά και να καταφέρνει η ομάδα της Πιερίας να κρατήσει τον βαθμό μέχρι το τέλος.

Μάλιστα στο 85΄οι Κατερινιώτες θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο αλλά το σουτ του Σάββα Τοπαλίδη έδιωξε ο τερματοφύλακας της Βολιώτικης ομάδας.

Στο 12΄ ο Παπαδόπουλος θα εκτελέσει φάουλ απο αριστερά και θα καταφέρει ν βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του εφνιδιάζοντας τον Ξενοδόχοφ.

Στο 77’ και από εκτέλεση κόρνερ του Νικλητσιώτη, ο Φιλίποβιτς θα καταφέρει με κεφαλιά να ισοφαρίσει σε 1-1 και να αλλάξει τη μορφή του αγώνα με τις δυο ομάδες πλέον να ψάχνουν το γκολ της νίκης.

Στο 85’ ο Τακίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπουόλι δεν μπόρεσε να παρέμβει, ο Τοπαλίδης σούταρε, με τον Ξενοδόχοφ να διώχνει σε πλάγιο άουτ.

Συνθέσεις

Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου-Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Ντόσης (61′ Ίτσιος), Μακρής, Παπαδόπουλος (82′ Μπουζούκης), Ιντζόγλου, Χαρτσιάς (82′ Κριεμάντι), Δεμηρτζόγλου (75′ Μπουολί), Γκατσολάρι (61′ Τακίδης).

Ολυμπιακός Βόλου (Βασίλης Βούζας): Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά, Κόλα (73′ Ρόκας), Βουκελάτος, Βασιλούδης (64′ Νικλητσιώτης), Ερέρα (52′ Τζούριτς), Παπαδημητρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected