Κατηγορίες
Super League 2

“Φωτιά” στην κορυφή έβαλε ο Εργοτέλης! (βαθμολογία)

Μεγάλη νίκη του Εργοτέλη στη Λιβαδειά, που όχι μόνο…ανακατεύει την τράπουλα στην κορυφή των play out της Super League 2 αλλά βάζει τους Κρητικούς στο παιχνίδι της ανόδου!

Το γκολ του Μανουσάκη από την άσπρη βούλα στο 73ο λεπτό, διαμόρφωσε το σημερινό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που πήγε εκεί που το ήθελαν οι φιλοξενούμενοι, που στο τέλος δικαιώθηκαν.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μείωσε τη διαφορά από τους Βοιωτούς στους τρεις βαθμούς και στους πέντε από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και τα τρία ματς που απομένουν, αναμένονται δραματικά!

Στο 10ο λεπτό η πρώτη φάση στο ματς, ο Πέιος έκανε την ωραία ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Κόνραντ, αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας όμως ο Στογιάνοβιτς βγήκε και πρόλαβε τον Ολλανδό επιθετικό.

Με τη συμπλήρωση του 20λεπτου η επόμενη προσπάθεια από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Μανουσάκης δοκίμασε από μακριά η μπάλα εκτός εστίας.

Στο επόμενο λεπτό, η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν όταν ο Νίκας σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κατσιμήτρος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε στη γωνία.

Στο 27′ ο Τσέλιος πάσαρε στον Κόνραντ, ο Ολλανδός σούταρε από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπουρσέλης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο 38′ ο Κονέ σούταρε έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κατσιμήτρου.

Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών στον αγώνα, καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό. Ο Μπιανκόνι βγήκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε και ο Κατσιμήτρος απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ όταν ο Μεχία εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα, βγήκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ανήκει στον Εργοτέλη. Ο Μανουσάκης στο 47′ έκανε την ατομική προσπάθεια και με μέτωπο προς την εστία έπιασε το σουτ αλλά ο Καραχάλιος έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 56′ ο Τσέλιος έκανε το κοντρόλ στη μικρή περιοχή, πλάσαρε τον Στογιάνοβιτς ο οποίος φάνηκε να αιφνιδιάζεται, όμως βρήκε την μπάλα και την απομάκρυνε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα, ξανά ο Εργοτέλης απειλεί με τον Μπουτσάκη και τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να αποκρούει με δυσκολία.

Στο 64′ ο Πολλέτο έκανε το δυνατό σουτ απ’ το ύψος της περιοχής ο Κατσιμήτρος πέφτει και πάλι σωστά και αποκρούει.

Στο 73′ ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι! Ο Μπουτσάκης ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και στην εκτέλεση ο Μανουσάκης “έγραψε” το 0-1.

Στο 75′ ο Κωστή σούταρε δυνατά και ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε τη μπάλα.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Κονέ (62′ Κωστή), Νίλι, Πολέτο, Συμελίδης (55′ Μαρίνος), Μπιανκόνι

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης) : Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Σερβιλάκης (62′ Κατσούρι), Πέιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (78′ Κοκκίνης), Τσέλιος (69′ Αμπντουλάχι), Μανουσάκης, Κόνραντ (62′ Πατρινός)

Η βαθμολογία

1 Ιωνικός 24 14 5 5 37 23 14 47
2 Ξάνθη 24 12 9 3 26 11 15 45
3 Λεβαδειακός 24 12 8 4 35 15 20 44
4 Εργοτέλης 24 13 3 8 33 16 17 42
5 ΠΑΕ Χανιά 24 10 9 5 20 14 6 39
6 Διαγόρας Ρόδου 24 8 6 10 19 27 -8 30
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected