Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρελό…χουνέρι για τη Φενέρ!

Η Φενέρμπαχτσε του Πέλκα «αυτοκτόνησε» γνωρίζοντας εντός έδρας (1-2) από τη Σίβασπορ και πλέον τον τίτλο θα διεκδικήσει η Μπεσίκτας με τη Γαλατασαράι, με την πρώτη να υπερτερεί στην ισοβαθμία και μία αγωνιστική ν’ απομένει. Στο χείλος του υποβιβασμού η Ανκαραγκιουτσού του Κίτσιου.

Ήττα-σοκ εντός έδρας (1-2) από τη Σίβασπορ γνώρισε η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα (έδωσε στο 51′ τη θέση του στον Οσάγι-Σάμουελ). Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, τον τίτλο του πρωταθλήματος Τουρκίας θα διεκδικήσουν (αν και τα έχουμε δει όλα με τις γκέλες των «μεγάλων» στη γειτονική χώρα) η Μπεσίκτας με τη Γαλατασαράι. Η πρώτη γνώρισε κι αυτή απροσδόκητη εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ, υπερτερεί όμως στην ισοβαθμία (81 βαθμοί) της Γαλατασαράι, η οποία πέρασε εύκολα (1-4) από την έδρα της Ντενιζλίσπορ. Έτσι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Η ισοβαθμία είναι στη διαφορά των γκολ με την Μπεσίκτας να έχει +44 και τη Γαλατά +42! Όλα στην κόψη του ξυραφιού!

Ο Καγιόντε άνοιξε το σκορ για την ομάδα από τη Σεβάστεια στο 45+1′, ενώ ο Αρσλάν στο 48′ έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφερε η Φενέρ ήταν να μειώσει στο 90+3′ με τον Παπί Σισέ και να διαμορφώσει το τελικό σκορ (1-2). Εντός έδρας ήττα με το ίδιο σκορ και για την Μπεσίκτας. Ο Μπερτολάτσι άνοιξε το σκορ για τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ στο 39′, αλλά ο Γκεζάλ ισοφάρισε σε 1-1 για τους «Μαύρους Αετούς» στο 54′. Οι φιλοξενούμενοι αν και με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ζουκάνοβιτς) έφυγαν με το διπλό (1-2) χάρη στο γκολ του άλλου Ιταλού του ρόστερ, Φάμπιο Μπορίνι, στο 80′.

Η μόνη που δεν γκέλαρε ήταν η Γαλατασαράι. Με τα γκολ των Ντερβίσογλου, Μπάμπελ και Μοσταφά Μοχάμεντ (1-2) έφυγε άνετα με τη νίκη (1-4) από την έδρα της Ντενιζλίσπορ. Η Μπεσίκτας και η Γαλατασαράι έχουν από 81 βαθμούς, η Φενέρμπαχτσε 79 (θεωρητικά παραμένει στο κόλπο, αλλά μόνο με τρελό σενάριο θα πανηγυρίσει τον τίτλο).

Την τελευταία αγωνιστική (15/5, 20:30) η Μπεσίκτας δοκιμάζεται στην Γκεζτέπε, η Γαλατασαράι υποδέχεται τη Μαλάτια Μπελεντίγεσπορ, ενώ η Φενέρμπαχτσε δοκιμάζεται στην Καισάρεια από την Καϊσερίσπορ (παλεύει να σωθεί) του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Στο χείλος του υποβιβασμού η Ανκαραγκιουτσού του Κίτσιου, που χρειάζεται θαύμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected