Κατηγορίες
Football League

Η λύση για την Καλλιθέα ήρθε από τα 11 βήματα

Με γκολ του Στούπη στο 78′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Καλλιθεα επικράτησε με 1-0 του Ασπρόπυργου και βελτίωσε τη θέση της στην κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ντιμίτροβιτς στο 14′ να διώχνει δύσκολα το σουτ του Στούπη. Στο 27′ ο Στούπης έκανε τη σέντρα με τον Ντιμίτροβιτς να διώχνει και πάλι.

Την μεγάλη φάση του α’ μέρους την είχε ο Ασπρόπυργος όταν ο Ναα δεν μπόρεσε από το ύψος της περιοχής μετά τη σέντρα του Παπαθανασίου να κάνει το 0-1.

Στο 55′ η σέντρα του Τσιντώνη απομακρύνθηκε από τον Ντιμίτροβιτς ενώ στο 62′ η κεφαλιά του Μαρουκάκη χτύπησε στην πλάτη του Πατσατζόγλου και κατέληξε κόρνερ.

Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 78′ με πέναλτι του Στούπη.

Συνθέσεις

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης) : Παντός, Παντελίδης, Καραγιάννης (46′ Ρόππας), Κρητικός (65′ Βασιλειάδης), Καλύβας, Θεοδωράκης (55′ Μουσταφίδης), Χοτζάλι, Τσιντώνης (65′ Τσιντώνης), Μαρουκάκης (84′ Σάμιος), Στούπης, Ενγκουέμ.

Ασπρόπυργος (Ηλίας Φυντάνης) : Ντιμίτροβιτς, Πατσατζόγλου, Τριποτσέρης, Θεοδώρου (55′ Τζανουλίνος), Αργυρόπουλος (84′ Κατίδης), Παπαθανασίου, Να, Ζαχαράκης (67′ Μαρούδας), Ζαχαρός, Κυριαζής, Βασιλείου.

*στοιχεία αγώνα : soccerlive.gr

error: Protected