Κατηγορίες
Football League

Δεν…”Χ”άρηκε κανείς στο Ρέθυμνο

Σ’ ένα ματς που εκτός του αποτελέσματος είχε μεγάλη σημασία για το αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στην βαθμολογική κατάταξη (ακόμα κι ανάμεσα στους δύο μονομάχους), Επισκοπή και Αιγάλεω έμειναν στο 0-0.

Η προσπάθεια έγινε στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” και ήταν μεγάλη και από τους δύο. Ουδείς όμως έφτασε στην επιτυχία κάποιου τέρματος σ’ ένα ματς που είχε και φάσεις αλλά και πολλές-πολλές δυνατές μονομαχίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Το ματς:
Στο 7′ ο Όοκο κινήθηκε από δεξιά και έκοψε στον Μπαρμπαρούση που σούταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Δήμιζας.

Στο 17′ ο Τσιλιγκίρης έκανε μια κούρσα από τα αριστερά, έκοψε λίγο πίσω από τη μικρή περιοχή, ο Μπαρμπαρούσης άφησε για τον Όοκο όμως ο Δήμιζας απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

Στο σουτ 19′ του Μαχαίρα από αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δήμιζα.

Στο 42′ ο Τσιλιγκίρης έκοψε για τον Όοκο που σούταρε για να κοντράρει η μπάλα πάνω στον Ανδρέου και ο Δήμιζας να βγει και να “τελειώσει” τη φάση.

Στο 44′ η ωραία προσπάθεια και σέντρα του Γιαννούτσου, βρήκε το κεφάλι του Νάνι όμως ο Σικαλιάς έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε.

Το β’ ημίχρονο είχε ρυθμό, είχε θέληση από τους παίκτες των δύο ομάδων αλλά καμία δεν έφτασε στο γκολ. Και μπορεί να φαίνεται περίεργο με τις δύο σημαντικές φάσεις όμως η αγωνία ήταν έκδηλη καθώς η μπάλα ανεβοκατέβαινε προς τις δύο εστίες.

Στο 59′ ο Νάνι τροφοδότησε τον Τσιριγώτη που θέλησε να σουτάρει “με τη μία” έξω από την περιοχή όμως ήταν αρκετά άστοχος.

Στο 73′ το επικίνδυνο σουτ του Οικονομόπουλου έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο Δήμιζας.

Συνθέσεις

ΑΟ Επισκοπής (Γιάσμινκο Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος (80′ Καραγιάννης), Γιαννούτσος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Σουμπασάκης, Πολυχρόνης, Τσιριγώτης (90′ Τσόφλιος), Λίμα (81′ Γεωργούσης), Νάνι.

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος Σ., Οικονομόπουλος, Μαχαίρας (78′ Λάσκαρης), Αμπντέλ Χαντί (66′ Τσίτσαρης), Τσιλιγκίρης (78′ Σουλεϊμάν), Οοκό (61′ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης.

*rethymnosports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected