Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά

Κυριάκος Μητσοτάκης : “Καταστήματα ανοιχτά τις Κυριακές” (vid)

Ανοιχτά καταστήματα στην Ελλάδα τις Κυριακές, όπως είναι και στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπως είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Τα καταστήματα στην Ελλάδα θα είναι ανοιχτά τις Κυριακές, όπως στην Ευρώπη, είπε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Θα λειτουργούν Κυριακή στην Ελλάδα οι επιχειρήσεις που λειτουργούν και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Όμως τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι σταθερά. Θα αμείβονται με προσαύξηση 75%» είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι όσοι εργάζονται Κυριακές θα παίρνουν ρεπό.

Ο πρωθυπουργός, έκανε εκτενείς αναφορές και στις αλλαγές που επέρχονται στις απεργιακές κινητοποιήσεις, λέγοντας πως «τα μπλόκα στους καταπέλτες, μετατρέπονται πλέον σε καταπέλτη της κοινωνίας κατά των εχθρών της».

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ότι θα καταθέσει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία για όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου, ώστε όπως είπε απευθυνόμενος προς τους Αλέξη Τσίπρα και Φώφη Γεννηματά, «για να αναλάβετε τις ευθύνες σας επώνυμα και φανερά».

*ethnos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected