Γ Εθνική / Τοπικά

“Απόδραση” με τον βαθμό στο 90+1′ η Αναγέννηση Καρδίτσας! (βαθμολογία)

Προβάδισμα ανόδου πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Μηχανιώνα και με τους τέσσερις βαθμούς, φιγουράρει στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Θεσσαλίας είδε τον Ποσειδώνα να χάνει πέναλτι στο 4ο λεπτό όταν ο Θεολόγου απέκρουσε την εκτέλεση του Ξανθόπουλου, έμεινε πίσω στο σκορ στο 70′ (το γκολ ο Γιαννούσης), για να πάρει τελικά τον βαθμό στο 90’με γκολ του Ξέρρα.

Ο Καρδιτσιώτικος σύλλογος πραγματοποίησε μέτρια ως κακή εμφάνιση όμως παρ’ όλα αυτά έδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει… βαριά φανέλα. Εκ των πραγμάτων, ο βαθμός στη Θεσσαλονίκη κρίνεται πολύτιμος καθώς με νίκη την ερχόμενη αγωνιστική στην Καρδίτσα με τον Αχέροντα Καναλακίου, μπορεί να “τσεκάρει” το εισιτήριο για τη Super League 2.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ξανθόπουλο. Ο ίδιος το εκτέλεσε και νικήθηκε από τον Θεολόγη.

Οι “κυανόλευκοι” είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Με την ίδια ορμή μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Ποσειδώνας, ζητώντας το γκολ που θα του έδινε σημαντικό αβαντάζ και το πέτυχε στο 70′ με ωραίο σουτ του Γιαννούση από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή.

Και ενώ το ματς οδηγούνταν προς το τελευταίο σφύριγμα, ο Μπακαδήμας έκανε τη σέντρα από αριστερά και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Ξέρρας με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Συλλέκτη

Συνθέσεις

Ποσειδών Μηχανιώνας (Γιώργος Αμανατίδης) : Συλλέκτης, Γιαννούσης (90′ Σφέτκος), Δεληζάνος, Λαγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης (71′ Πασσαλής), Κατσουλίδης, Τοπούζης (78′ Αναγνώστης), Δημητρακόπουλος (90′ Αζούδης), Ξανθόπουλος (78′ ?).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου) : Θεολόγης Μ., Κουτρομάνος, Μπακαδήμας, Μλαντένοβιτς (88′ Τσιρογιάννης), Νίκιτς, Γκουγκούδης, Κοντογιώργος (58′ Θεολόγης Β.), Μπιτέλης (82′ Καρακλάγιτς), Πολίτης, Χασομέρης (71′ Λώττας), Τζέκος (58′ Ξέρρας).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής (20/6)

Ποσειδών Μηχανιώνας – Αναγέννηση Καρδίτσας  1-1
Ορφέας Ξάνθης – Διαγόρας Στεφανοβικείου  2-0 
Ρεπό : Αχέρων Καναλακίου

Η βαθμολογία

1ος Όμιλος
ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 Αναγέννηση Καρδίτσας 2 1 1 0 3 1 2 4
2 Αχέρων Καναλακίου 1 1 0 0 2 0 2 3
3 Ορφέας Ξάνθης 2 1 0 1 2 2 0 3
4 Ποσειδών Μηχανιώνας 2 0 1 1 1 3 -2 1
4 Διαγόρας Στεφανοβικείου 1 0 0 1 0 2 -2 0

Επόμενη αγωνιστική (3η, 27/6)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχέρων Καναλακίου
Διαγόρας Στεφανοβικείου – Ποσειδών Μηχανιώνας
Ρεπό : Ορφέας Ξάνθης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected