Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δυνατά στην υπόθεση άνοδος ο Ορφέας, 2-0 τον Διαγόρα Στεφανοβικείου (photos+βαθμολογία)

Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου πέτυχε ο Ορφέας Ξάνθης και μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του ενός από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Super League 2 της νέας περιόδου.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός πως ο Διαγόρας Στεφανοβικείου έμεινε με 10 παίκτες στο 33ο λεπτό λόγω της αποβολής του Κυρίτση.

Αυτό ήταν το πρώτο ματς των φιλοξενούμενων στη διαδικασία των μπαράζ και μάλιστα το ξεκίνημα στο ματς δεν προμήνυε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν δυναμικό, απειλώντας δύο φορές με τον Μπλέντι Μούτσα, μία στο 16′ και μία στο επόμενο λεπτό.

Από το 25′ και έπειτα, οι Ξανθιώτες ισορρόπησαν το ματς και σε συνδυασμό με την αποβολή του Κυρίτση στο 33′ για μαρκάρισμα στον Κατρανίτσα, τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο εύκολα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα της Μαγνησίας, στο 43′ ο Νίκος Μελισσόπουλος πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, μετά την ασίστ του αδελφού του Αλέξανδρου.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Διαγόρας απείλησε με τον Ναουμίδη που αν σκόραρε, το δεύτερο ημίχρονο θα είχε διαφορετική εικόνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, με στόχο να “καθαρίσουν” το ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 50′ σε κεφαλιά του Χαλήλ Ιμπραΐμ αλλά και στο 58′ με τον Νίκο Μελισσόπουλο.

Στο 67′ όμως επήλθε το γκολ που έψαχνε ο Ορφέας, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Χαλήλ Ιμπραΐμ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Παπαδόπουλου και με πλασέ νίκησε τον Αποστολίδη (2-0).

Στο 80′ λίγο έλειψε να γίνει το 3-0 αλλά ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος δεν βρήκε αυτή τη φορά στόχο.

δείτε φωτογραφίες στο sportsaddict.gr

Συνθέσεις

Ορφέας Ξάνθης (Μπάμπης Χατζημεστής) : Γιουργούσης, Χασάνογλου, Κατρανίτσας, Παπαδόπουλος, Κριεζής, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ (90+3′ Κιολείδης), Βουλγαρίδης, Μελισσόπουλος Ν. (60′ Πασχαλάκης), Τορομανίδης (86′ Σουκρήογλου), Μελισσόπουλος Α.

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Στέλιος Αρσένος) : Αποστολίδης, Καραμπούζης, Λάιος, Σπαθής, Ναουμίδης, Ζενούνης (65′ Κόφφας), Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Αθ. (83′ Σιόβας), Αναστασίου Αλ. (71′ Καραμανλής), Παπαγεωργίου (71′ Κουβελάς), Μπλέντι (83′ Αλεξίου)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής (20/6)

Ποσειδών Μηχανιώνας – Αναγέννηση Καρδίτσας  1-1
Ορφέας Ξάνθης – Διαγόρας Στεφανοβικείου  2-0 
Ρεπό : Αχέρων Καναλακίου

Η βαθμολογία

1ος Όμιλος
ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 Αναγέννηση Καρδίτσας 2 1 1 0 3 1 2 4
2 Αχέρων Καναλακίου 1 1 0 0 2 0 2 3
3 Ορφέας Ξάνθης 2 1 0 1 2 2 0 3
4 Ποσειδών Μηχανιώνας 2 0 1 1 1 3 -2 1
4 Διαγόρας Στεφανοβικείου 1 0 0 1 0 2 -2 0

Επόμενη αγωνιστική (3η, 27/6)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχέρων Καναλακίου
Διαγόρας Στεφανοβικείου – Ποσειδών Μηχανιώνας
Ρεπό : Ορφέας Ξάνθης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected