Κατηγορίες
Football League

Φινάλε με “τεσσάρα” για την πρωταθλήτρια Καλαμάτα (vid)

Με ευρεία νίκη ολοκλήρωσε την άκρως επιτυχημένη σεζόν η Καλαμάτα.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε με 4-0 του Ιάλυσου και έκανε το ιδανικό φινάλε στη Football League, με επιστέγασμα τον τίτλο του πρωταθλητή στον Νότιο Όμιλο της κατηγορίας.

Σε ένα ματς γιορτή, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να δώσει το παρών ο κόσμος, Μαρκόφσκι (2), Κέρι και Παυλίδης ήταν οι σκόρερς της Μαύρης Θύελλας.

Το φιλμ

Το πρώτο σουτ με αξιώσεις στο ματς σημειώθηκε στο 3ο λεπτό, όταν ο Παπατόλιος επιχείρησε να απειλήσει τον Τσιγάρο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 18′ η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ. Ο Μπουσμπίμπα έκανε τη σέντρα ακριβείας, ο Μαρκόφσκι βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά νίκησε τον Τσιγάρο για το 1-0.

Στο 36′ ο Παυλίδης δοκίμασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιγάρου.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ιάλυσος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Σαββάκης έκλεψε τη μπάλα, έκανε την πάσα στον Χατζησάββα και τελευταίος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ταΐρη.

Στο 49′ η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος, το φιλόδοξο τακουνάκι του Ηλιόπουλου πέρασε παράλληλα από την εστία.

Στο 58′ η Μαύρη Θύελλα “καθάρισε” την υπόθεση νίκη με το δεύτερο γκολ. Ο Κέρι που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο βρέθηκε σε καλή θέση λίγο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ, νίκησε τον Τσιγάρο (2-0)

Στο 65′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, με πανομοιότυπο τρόπο εκτός περιοχής αλλά με σκόρερ αυτή τη φορά τον Παυλίδη (3-0)

Στο 76′ ο Παναγιώτου βρήκε τον Κέρι στο ύψος του πέναλτι, αυτός έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στον Καρπαθάκη και να περνάει κόρνερ

Στο 87′ η Καλαμάτα έφτασε και σε τέταρτο γκολ. Ο Αναστασόπουλος βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Παναγιώτου, αυτός βρήκε τον Μαρκόφσκι ο οποίος με το κεφάλι σημείωσε το 4-0.

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος) : Ταΐρης, Παναγιώτου, Τσελεπίδης, Ευαγγέλου, Κωνσταντινόπουλος, Παυλίδης, Παπατόλιος (63′ Αναστασόπουλος), Σουμπίνιο (63′ Νατσιόπουλος), Μπουσμπίμπα (46′ Ηλιόπουλος), Μαρκόφσκι, Φελίπε (46′ Κέρι)

Ιάλυσος Ρόδου (Βαγγέλης Χαντές) : Τσιγάρος, Πατσιλης, Σαββάκης, Καρπαθάκης, Καντούτσης, Σκεντεράι, Μανιώτης, Μαστραντωνάκης (19′ λ.τ. Χριστόπουλος), Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (81′ Καραμανώλης), Χατζησάββας

Πηγή βίντεο : BEST TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected