Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρώτο βήμα ανόδου για την Κηφισιά, 2-0 στη Ραφήνα

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ ανόδου η Κηφισιά καθώς επικράτησε με 0-2 στη Ραφήνα της τοπικής Θύελλας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε το ματς έχοντας καλή εικόνα με τη σειρά της.

Μόλις στο 4′ οι “κυανόλευκοι” άνοιξαν το σκορ με γκολ του Μκρτσιαν ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τους πάντες στον αέρα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Κούστα.

Στο 17′ ο Παπαγγελής παραχώρησε κόρνερ προτού ο Μπουντάκης σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να κλειδώνουν τη νίκη στο 25′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Τετέι) του Κρητικού.

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά κράτησε το υπέρ της σκορ ξεκινώντας με το δεξί στα μπαράζ ανόδου. Στο 90+1 οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Συγκεκριμένα ο Τσάκωνας έκανε το σουτ ο Μιχελής βρήκε τη μπάλα με τα χέρια και στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι.

το φιλμ του αγώνα στο Soccerlive

Συνθέσεις

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης) : Κεφαλλωνίτης, Μαργέτης, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Ντόσκας, Παντελίδης (71′ Πιέτρι) Μπαριτάκης, Μπουντάκης (62′ Τσάκωνας), Σουλτανίδης (62′ Αποστολάκης), Σπάρταλης (64′ Παναγιώτου)

ΑΕ Κηφισιάς (Νίκος Κούστας) : Μιχελής, Παπαγγελής, Έσλερ (46′ Διονέλλης), Μκρτσιαν, Γκοτοβος (58′ Κουτσογκίλας Π/), Παπασάββας (58′ Ποζατζίδης), Ζέλο, Παυλάκης (67′ Κοντογιάννης), Πρίτσας (58′ Καμινιώτης) Τετέι, Κρητικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected