Αθλήματα

Η συνέντευξη της Αθηνάς Κωστοπούλου στη Metrosport

Στην εφημερίδα “Metrosport” παραχώρησε συνέντευξη η διεθνής αθλήτρια της Βέροιας 2017, Αθηνά Κωστοπούλου.

Αναλυτικά :

Πως ήταν η χρονιά στη Βέροια;
Η φετινή ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους τους αθλητές όπως και για μας στη Βέροια, Προσωπικά στην αρχή της με βρήκε πολύ χαρούμενη είχαμε πολύ καλή συνεργασία δουλέψαμε αρκετά σκληρά και υπήρχε εμπιστοσύνη και σεβασμός προς το πρόσωπο μου . Προσωπικά θεωρώ ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Στη συνέχεια όπως ήταν φυσικό επακόλουθο της πανδημίας είχαμε ένα μεγάλο διάστημα αποχής δυο μηνών από τα γήπεδα και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό αυτό που χτίζαμε από την αρχή και η επαναφορά από αυτήν την αποχή ήταν ακόμα πιο δύσκολη, είχαμε πολύ καλή και δεμένη ομάδα πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μου θα βρίσκεται πάντα σ αυτήν.

Για την απώλεια του προέδρου που συγκλόνισε όλη την οικογένεια του χάντμπολ και πόσο επηρέασε την παρουσία της Βέροιας στους τελικούς.
Λίγες μέρες πριν από τους τελικούς είχαμε ένα πάρα πολύ δυσάρεστο γεγονός που επηρέασε όλη την ομάδα και δυσαρέστησε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Πραγματικά ήτανε κάτι απίστευτο που έσκασε σαν βόμβα η είδηση για τον χαμό του Γιάννη, δεν υπήρχε όμως αμφιβολία πως η ομάδα θα παρουσιαζόταν στους τελικούς και θα έπαιζε για το Γιάννη μας τον πρόεδρο μας που πίστεψε αυτή την ομάδα και προσπαθούσε κάθε μέρα να κάνει πραγματικότητα αυτό που είχε βάλει στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και να κατακτήσει κάποιον τίτλο, όσο για την απόδοση μας δεν ήταν η ίδια, όταν συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός οφείλεις στον ίδιο σου τον εαυτό αλλά και στους ανθρώπους που έχουνε παλέψει για αυτή την ομάδα και έχουν αφιερώσει χρόνο , να σταθείς αντάξιος και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Σίγουρα επηρεαστήκαμε αλλά δεν τίθεται θέμα δικαιολογίας να μην ξεχνάμε πως η ομάδα που είχαμε απέναντι μας είναι δύο συνεχόμενα χρόνια νταμπλούχος και είναι έμπειρη , σε σχέση με την ομάδα της Βέροιας που έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε δυο τελικούς του κυπέλου και του πρωταθλήματος.

Για την κατάκτηση του νταμπλ από την παλιά της ομάδα τον ΠΑΟΚ.
Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα εννοείται όταν παίζεις και βρίσκεσαι στον τελικό θέλεις να διεκδικήσεις το τρόπαιο για αυτό είσαι εκεί για αυτό παλεύεις αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από μας και στους δύο αυτούς τελικούς, εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε και όπως μπορούσαμε, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει δυσκολότερο το έργο του ΠΑΟΚ.

Τι σκέφτεται να κάνει τη νέα χρονιά. Για την πρόταση που έχει από την Ιταλία και αν προτιμάει να μείνει Ελλάδα λόγω των σπουδών της ή και της πανδημίας.
Για την ώρα θα κοιτάξω την ξεκούραση μου και θα μελετήσω τις προτάσεις που έχω σε δεύτερο χρόνο, νιώθω πολύ καλά Δόξα τω Θεώ δεν είχα κανέναν τραυματισμό κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι και νομίζω ότι φέτος πατάω πιο καλά στα πόδια μου από τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχουν προτάσεις από ομάδες στην Ελλάδα μία πρόταση από Ιταλική ομάδα και μια από ισπανική που προέκυψε τις τελευταίες ώρες και είναι κάτι που με κάνει χαρούμενη διότι βλέπεις τους κόπους μιας χρόνιας να ανταμείβονται και με τιμάει ιδιαίτερα αυτό, είχα φύγει στο εξωτερικό και παλαιότερα ωστόσο βρίσκομαι και σε μια φάση όπου έχω κάνει αιτήσεις για μεταπτυχιακό πάνω στο αντικείμενο το σπουδών μου και περιμένω απάντηση τους οπότε θα εξαρτηθεί από αυτό η απόφαση που θα πάρω το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βιαστώ στο να πάρω αυτήν την απόφαση, η πανδημία δεν στέκεται εμπόδιο στο να φύγει κάποιος στο εξωτερικό είναι κάτι με το οποίο αρχίζουμε να μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό όλοι μας πορευόμαστε με αυτά που έχει φέρει αυτή η πανδημία για μένα προσωπικά δεν παίζει κανένα ρόλο στο να φύγει κάποιος εξωτερικό και να ελπίσουμε κάποια στιγμή να τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης της πανδημίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected