Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τέλος εποχής για τον Αριέν Ρόμπεν!

Ο Άριεν Ρόμπεν, ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας σε ηλικία 37 ετών.

Το περασμένο καλοκαίρι ο άλλοτε άσος της Μπάγερν Μονάχου, επέστρεψε στην ενεργό δράση προκειμένου να φορέσει τη φανέλα Γκρόνινγκεν, με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Ωστόσο, οι συχνοί τραυματισμοί τον ανάγκασαν να μείνει πίσω, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για επτά μήνες.

Η επιστροφή του έγινε τον Απρίλιο, ωστόσο στα έξι παιχνίδια με τη φανέλα της Γκρόνινγκεν που αγωνίστηκε δεν βρήκε δίχτυα αλλά μοίρασε δύο ασίστ. Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι ο 37χρονος πλέον Ρόμπεν, σκεφτόταν ξανά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.

Τελικά, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε κι επίσημα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση την Πέμπτη (15/07), μέσω social media.

«Αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου,

Αποφάσισα να σταματήσω την ενεργή ποδοσφαιρική μου καριέρα. Μια πολύ δύσκολη επιλογή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για όλη τη συγκινητική υποστήριξη!

Με εκτίμηση, Άριεν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Ρόμπεν κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στα τρία χρόνια που έμεινε στην Τσέλσι και ένα πρωτάθλημα στη διετία του στην Ρεάλ Μαδρίτης ενώ στα δέκα χρόνια που ήταν κάτοικος Μονάχου πανηγύρισε οκτώ πρωταθλήματα καθώς και το Champions League το 2013.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected