Super League 1

Με γκολ του Κούτσια ο ΠΑΟΚ, 2-1 τη Φέγενορντ!

Σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε μια ιστορική ομάδα της Ολλανδίας για τον ΠΑΟΚ, που αποχωρεί από το Άπελντοορν με μια σημαντική φιλική νίκη.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Γιώργος Κούτσιας στις αρχές του δευτέρου μέρους, ένα γκολ που μπορεί να αποτελέσει ψυχολογικό “ντοπάρισμα” για τον Ημαθιώτη επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει από την Ολλανδία και ο κόουτς Λουτσέσκου θα δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες, που αν η Μποχίμιανς προκριθεί τελικά εις βάρος της Ντιντενλάνζ, θα ταξιδέψουν στο Δουβλίνο την Κυριακή 1/8

Το ματς άρχισε με γκολ για τους Ολλανδούς στο 2′. Έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Μπούρχερ έκανε από κοντά το 1-0. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε νωρίς. Στο 13′ Ο Νέλσον Ολιβέιρα κυνήγησε την μπάλα, την τσίμπησε στην έξοδο του Μπίλοου, που τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Τζόλης κι έκανε το 1-1.

Στο 21′ ο Κοκτσού έκανε το σουτ το οποίο κατέληξε ψηλά άουτ, ενώ στο 25΄ κεφαλιά του Πέτερσεν μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Στο 32′ ο Καγκάβα κόπηκε και στην εξέλιξη σουτ του Σβαμπ έφυγε άουτ.

Στο 34′, από ωραία συνεργασία Τζόλη-Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος έδωσε στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος σούταρε άουτ.Στο 38′ την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Σινιστέρα και στο 42′ η Φέγενορντ, άγγιξε το 2-1, όμως, το σουτ του Λίνσεν κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Ο Λουτσέσκου έκανε έξι αλλαγές στο ημίχρονο χωρίς ν’ αλλάξει η διάταξη. Στο 52′ ο «Δικέφαλος» βρήκε γκολ για το 1- 2. Ο Μουργκ εκτέλεσε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε προσωρινά και ο νεαρός Γιώργος Κούτσιας σε άδεια εστία σκόραρε.

Στο 59′ ο Αντονούτσι μπήκε από αριστερά κι αστόχησε. Στο 71′ ο Μπόζενικ δεν ανησύχησε τον Πασχαλάκη, ενώ στο 78′ άστοχο ήταν και το σουτ του Ντίμερς.

Συνθέσεις

Φέγενορντ : Μπίλοου, Πέντερσεν, Μπούργκερ, Σένεσι, Μαλάτσια, Κοκτσού, Τιλ, Τούρνστρα, Λίνσεν, Μπάνις, Σινιστέρα. Αγωνίστηκαν και οι : Μαρτσιάνο, Σκόγκεν, Χέντρικς, Μπούρχερ, Αντονούτσι, Ντιέμερς, Χάρτιες, Μιλάμπο, Γιάχανμπακς, Μπόζενικ, Αλιρέζα.

ΠΑΟΚ : Ζίβκοβιτς (46′ Πασχαλάκης), Ροντρίγκο (46′ Τέιλορ), Βαρέλα (61′ Μιχάι), Μιχαηλίδης, Περέιρα (46′ Βιεϊρίνια), Εσίτι (61′ Τσιγγάρας), Σβαμπ (61′ Κούρτιτς), Τζόλης (46′ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς (46′ Ελ Καντουρί), Καγκάβα (61′ Βρακάς -84′ Κωνσταντέλιας), Ολιβέιρα (46′ Κούτσιας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected