Super League 1

Δεν το χωράει ο νους : Ο Λούμορ υπέγραψε στον Άρη και λίγες ώρες μετά έχασε το νεογέννητο μωράκι του!

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στο νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του Άρη, Λούμορ Αγκμπενιένου, ο οποίος έχασε το τεσσάρων βδομάδων μωράκι του και επιστρέφει επιστρέφει εσπευσμένα στη Γκάνα.

Όπως αναφέρει το makthes.gr, ο 24χρονος Γκανέζος, λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη, δέχθηκε τηλεφώνημα από την σύζυγό του, η οποία τού έκανε γνωστή την τραγική είδηση του θανάτου του παιδιού τους. Το μωρό ήταν στο νοσοκομείο σε θερμοκοιτίδα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και τελικά κατέληξε σήμερα.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων δεν μπορούσε να το πιστέψει, αλλά παρά το σοκ ζήτησε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και στη συνέχεια να μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Οι Θόδωρος Καρυπίδης και Αγησίλαος Τουμαζάτος, όπως και όλη η ΠΑΕ, στάθηκαν και θα σταθούν δίπλα του με κάθε τρόπο στο απίστευτο οικογενειακό δράμα που βιώνει.

Ο Λούμορ, μετά τις υπογραφές, πέταξε για την Γκάνα για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του, με τον Καρυπίδη να του διαμηνύει ότι είναι στο πλευρό του για ότι χρειαστεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected