Αθλήματα

Εκτός ημιτελικών η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε την καλή της πορεία στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Grodzisk Mazowiecki στα προημιτελικά, μετά την ήττα της από τη Νο.3 του ταμπλό, Ekaterine Gorgodze.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργιανής Gorgodze, No.185 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, από την οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-0 σε 73 λεπτά.

Η Δέσποινα, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.227 στην παγκόσμια κατάταξη, κατάφερε από το 0-4 να μειώσει σε 3-4 στο 1ο σετ, όμως η Gorgodze κέρδισε τα 8 επόμενα games και έφτασε στη νίκη χωρίς να αφήσει περισσότερα περιθώρια αντίδρασης.

Μπορεί το σημερινό παιχνίδι να μην πήγε καθόλου όπως θα ήθελε η Παπαμιχαήλ, όμως συνολικά είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Grodzisk Mazowiecki της Πολωνίας, πετυχαίνοντας δυο νίκες στο δυνατό χωμάτινο τουρνουά των 60.000 δολαρίων της ITF.

Στον 1ο γύρο απέκλεισε την προερχόμενη από τα προκριματικά Andrea Gamiz από τη Βενεζουέλα, σε έναν αγώνα που βρέθηκε αντιμέτωπη με διπλό match point και χρειάστηκε συνολικά 3 ώρες και 45 λεπτά για να ολοκληρωθεί, με 3-6, 6-3, 7-6 (6). Ευκολότερη αποστολή είχε στον 2ο γύρο, όπου απέκλεισε την Πολωνή Martyna Kubka με 6-3, 6-4.

Επόμενος σταθμός για την Παπαμιχαήλ το San Bartolomé de Tirajana στην Γκραν Κανάρια της Ισπανίας, όπου θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα 60άρι τουρνουά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected