Κατηγορίες
Διάφορα

Η παρακμή στο απόγειο της : Ομαδικός βιασμός νεαρής γυναίκας στην Σκιάθο!

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι την παρέσυραν και την κακοποίησαν σεξουαλικά, κατήγγειλε ότι έζησε μια νεαρή γυναίκα στην Σκιάθο!

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, που κατάγεται από την Αυστρία και βρίσκεται για διακοπές στην Σκιάθο, προχθές το βράδυ βρισκόταν σε ένα μπαρ του νησιού και διασκέδαζε με Έλληνες. Ωστόσο σύμφωνα με την 20χρονη τουρίστρια, η διασκέδαση είχε άσχημη εξέλιξη.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η ίδια βρέθηκε με τη θέλησή της στο διαμέρισμα του ενός 27χρονου. Ωστόσο ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει, εμφανίστηκαν και οι άλλοι τρεις. Έτσι, η ίδια κατάγγειλε ότι η παρέα των τεσσάρων Ελλήνων, που επίσης βρίσκονται στο νησί για διακοπές τη βίασαν ομαδικά.

Η γυναίκα μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και κατάγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 28, 26, 27. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αρνούνται ότι βίασαν τη νεαρή κοπέλα και υποστηρίζουν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά με τη δική της θέληση.

*newsbreak.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected