Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γκέκας

Την απόκτηση του Νέστορα Γκέκα ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 26χρονος (07/03/1995) γηγενής τερματοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα μετά τη σεζόν 2017/2018, ενώ έχει αγωνιστεί σε 9 ακόμη ομάδες και συγκεκριμένα τον Ασπρόπυργο, τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Λεβαδειακό, την ΑΕΛ, τον Κισσαμικό, την Καλλιθέα, τον Πανθρακικό, την U20 του Παναθηναϊκού και τον Φωστήρα.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νέστορα Γκέκα. Ο Νέστορας γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1995 στην Καρδίτσα και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, για να προωθηθεί αργότερα στην ανδρική ομάδα. Έπειτα μετακινήθηκε στον Φωστήρα, πριν επιστρέψει στο «Τριφύλλι». Το 2016 φόρεσε τη φανέλα του Πανθρακικού και ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Καλλιθέα. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε στα Χανιά, πριν έρθει στην Καρδίτσα το 2017 για λογαριασμό της Αναγέννησης. Οι εμφανίσεις του με τα «κιτρινόμαυρα», του έδωσαν το εισιτήριο για τη Superleague, όταν και αποκτήθηκε από την ΑΕΛ. Ακολούθησαν Απόλλων Λάρισας και Λεβαδειακός, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο. Να σημειωθεί πως έχει χρισθεί διεθνής με την U-17, U-19 και U-21 της Εθνικής μας ομάδας.

Νέστορα καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected