Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Αναγέννηση οι Vidal και Bengoa, παραμένει ο Πολίτης

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στους νεοφώτιστους θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 25χρονος (26/09/1996) Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Ίγκορ Βιδάλ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Πετάχ Τίκβα (28 συμμετοχές, ένα γκολ) και παλαιότερα σε Ζάλγκιρις, ΠΑΣ Γιάννινα, Λοντρίνα, Παρανά U20 αλλά και ο 26χρονος (21/11/1994) Ισπανός μεσοεπιθετικός, Μαρτίν Μπενγκόα Ντίεθ, που έπαιζε στην Μογκχρέμπ Τετουάν του Μαρόκο και πριν σε Χοσεϊμά, Λεϊόα, Ντέπορ Φαμπρίλ και Μπασκόνια.

Την ίδια ώρα, στην ομάδα παραμένει ο Λάμπρος Πολίτης.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Higor Vidal. Ο Higor γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1996 στη Λοντρίνα της Βραζιλίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λοντρίνα, για να έρθει το 2016 στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Στους Ηπειρώτες έμεινε για μια τριετία, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Superleague. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Λιθουανία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ζαλγκίρις. Το 2020 μεταγράφηκε στη Χάποελ Πετάχ Τίκβα του Ισραήλ, όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα. Higor καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Martín Bengoa Díez. O Martín γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1994 στο Oxtandio της Ισπανίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Αθλέτικ Μπιλμπάο, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Το 2017 φόρεσε τη φανέλα της Ντεπορτίβο Φαμπρίλ. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Λεϊόα, ενώ το 2019 μετακόμισε στο Μαρόκο για λογαριασμό της Χοσεΐμα. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Ατλετίκ ντε Τετουάν, στην οποία και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Martín καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Λάμπρο Πολίτη. Ο Λάμπρος γεννήθηκε στις 12 Δεκέμβριου του 1995 στη Χαλκίδα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χαλκίδα πριν μετακομίσει στον Ηρακλή Ψαχνών όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League. Ακολούθησε ο Απόλλωνας Σμύρνης, για να έρθει ο δανεισμός του στον ΑΟ Χαλκίδας, όπου εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Ακολούθησε η διετία στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ την περσινή σεζόν ξεκίνησε στον Άγιο Ιερόθεο, για να έρθει μετέπειτα στην Αναγέννηση, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της ανόδου στη Superleague 2. Θα θέλαμε να του ευχηθούμε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected