Κατηγορίες
Basket

Έμαθαν αντιπάλους Ιωνικός και Ηρακλής στο Europe Cup

Τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων έμαθαν οι ομάδες του Ιωνικού και του Ηρακλή, στην κλήρωση που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στη Γερμανία.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο “Γηραιός” μπαίνει πρώτος στη διοργάνωση, καθώς συμμετέχει στη διαδικασία των προκριματικών. Πρώτος αντίπαλος στα ημιτελικά των προκριματικών είναι η Ακαντέμια Πλοβντίβ, ενώ αν η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου περάσει το εμπόδιο των Βουλγαρων, τον περιμένει ο νικητής του ζευγαριού της Ντνίπρο με την Πρόκομ Τρεφλ, με στόχο μία θέση στη φάση των ομίλων. Εκεί, ο Ηρακλής θα τοποθετηθεί στον πέμπτο όμιλο, με αντιπάλους την Μπασακσεχίρ, μία εκ των Τσμόκι/Μονς/Λέιντεν (προέρχονται από το BCL) και την Μόρναρ Μπαρ από το Μαυροβούνιο.

Στον έκτο όμιλο θα βρεθεί ο Ιωνικός Νικαίας, με την ομάδα της Νίκαιας να αντιμετωπίζει την Άντβερπ από το Βέλγιο, μία εκ των Μονς/Λέιντεν (προέρχονται από το BCL) και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τέλος, σε περίπτωση που το Περιστέρι, δεν καταφέρει να προκριθεί στο Basketball Champions League, θα βρεθεί στον έβδομο όμιλο του Europe Cup, με αντιπάλους τους Καρλσχάιμ Μέρλινς και δύο εκ των Μπάκεν/Λόντον Τάουερς/Τρεβίζο/Τσμόκι/Μοντ και Λέιντεν, οι οποίοι θα προκύψουν, όπως και στους άλλους δύο ομίλους, σε μεταγενέστερο χρόνο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected