Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Απίστευτη Ουντινέζε, “έκλεψε” τον βαθμό από τη Γιουβέντους. Ακυρώθηκε γκολ του Ρονάλντο στο 90+6′!

Εκπληκτικό ματς στο Φρίουλι, δείγμα του τι θα παρακολουθήσουμε στη φετινή Serie A!

Η Γιουβέντους προηγήθηκε 2-0 στο 23ο λεπτό και έδειξε πως μπορεί να μετατρέψει σε “περίπατο” το ματς. Η Ουντινέζε όμως δεν είπε την τελευταία της λέξη και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να ισοφαρίσει!

Ο Ντιμπάλα έδωσε το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό και στο 23′ η Γιουβέντους έκανε δύο τα τέρματα της, με “δράστη” τον Κουαδράδο.

Η Ουντινέζε έμοιαζε να είναι στα…σκοινιά, όμως το ηλεκτροσόκ ήταν ιδανικό στα αποδυτήρια, καθώς η εικόνα των “ασπρόμαυρων” στο δεύτερο μέρος ήταν κατά…180 μοίρες διαφορετική.

Ο Ρομπέρτο Περέιρα με πέναλτι στο 51′ μείωσε το σκορ και στο 83′ ο Ντελοφέου (με τη “σφραγίδα” του VAR) ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Στο 90+6′ ο Ρονάλντο, που έμεινε εκτός αρχικής 11άδας και οι φήμες για αποχώρηση “οργίασαν”, πέτυχε γκολ αλλά τελικά ακυρώθηκε από το VAR.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Μπολόνια κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της νεοφώτιστης Σαλερνιτάνα, χάρη στο γκολ του Ντε Σιλβέστρι στο 77ο λεπτό. Το ματς είχε τρεις κόκκινες κάρτες, οι δύο για τους γηπεδούχους. ενώ στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Γρηγόρης Κάστανος.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 21/8

Βερόνα – Σασουόλο  2-3
Ίντερ – Τζένοα  4-0
Έμπολι – Λάτσιο  1-3
Τορίνο – Αταλάντα  1-2

Κυριακή 22/8

Μπολόνια – Σαλερνιτάνα  3-2
Ουντινέζε – Γιουβέντους  2-2
Νάπολι – Βενέτσια (21.45)
Ρόμα – Φιορεντίνα (21.45)

Δευτέρα 23/8

Κάλιαρι – Σπέτσια (19.30)
Σαμπντόρια – Μίλαν (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected