Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Μία ακόμη μεταγραφή για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Μετά τους Μπιανκόνι, Μπραμπίγια, Γκέκα, Ανδρέου, Λαγό, Λαρέα, Γκόλια, Μάνιο, Κουτσιανικούλη, Γκίνη, Σταμόπουλο και Καρανίκα η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κοτσώνη.

Ο 32χρονος (25/01/1989) αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό, όπου και αγωνίστηκε για μια εξαετία (2005-11), πριν μεταγραφεί στον Άρη. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Εργοτέλης, ενώ ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στον Πανηλειακό. Το 2014 μεταπήδησε στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου και αγωνίστηκε για μία σεζόν, πριν μετακομίσει στη Λαμία, όπου και παρέμεινε για μια διετία.

Το 2017 φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα, για να ακολουθήσει η Παναχαϊκή. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Αλβανίας με τα χρώματα της Λουφτετάρι. Στη χώρα μας επέστρεψε για λογαριασμό και πάλι της Παναχαϊκής.

Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Αιολικός, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο μεταγράφηκε στον Ιωνικό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Superleague, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες των πρωταθλητών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected