Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Ανατροπή για την Ίντερ, “τριάρα” και η Ουντινέζε (vids)

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Βερόνα, όμως εντέλει τα κατάφερε, παίζοντας ψύχραιμα και μεθοδευμένα.

Οι «Νερατζούρι» πραγματοποίησαν ένα τραγικό λάθος στην άμυνα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ίλιτς το εκμεταλλεύτηκε και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Αυτό όμως δεν πτόησε την ομάδα του Ιντζάγκι, η οποία έδειξε χαρακτήρα στην συνέχεια, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Αρχικά ισοφάρισε με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 47ο λεπτό και μετέπειτα ο Κορέα ανέβαλε δράση. Ο Αργεντίνος σημείωσε δύο πολύ όμορφα τέρματα στο 83′ (1-2) και το 90+4 (1-3) και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, πραγματοποιώντας ονειρικό ντεμπούτο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ουντινέζε χωρίς να πιάσει κάποια υψηλά στάνταρ απόδοσης επικράτησε εύκολα της νεοφώτιστης Βενέτσια. Η ομάδα του Λούκα Γκότι ήταν καλύτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και απείλησε πολλές φορές την εστία του Λετσερίνι. Το σκορ άνοιξε στο 29ο λεπτό ο Ινάκιο Πουσέτο μετά από ασίστ του Ναουέλ Μολίνα ενώ ακολούθησε ένα ακόμα τέρμα στο 79 με σκόρερ τον Ντεουλοφέου για να έρθει και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μολίνα.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής :

Παρασκευή 27/8

Ουντινέζε – Βενέτσια  3-0
Βερόνα – Ίντερ  1-3

Σάββατο 28/8 

Αταλάντα – Μπολόνια (19.30)
Λάτσιο – Σπέτσια (19.30)
Γιουβέντους – Έμπολι (21.45)
Φιορεντίνα – Τορίνο (21.45)

Κυριακή 29/8

Τζένοα – Νάπολι (19.30)
Σασουόλο – Σαμπντόρια (19.30)
Μίλαν – Κάλιαρι (21.45)
Σαλερνιτάνα – Ρόμα (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected